Nuostabioji Sakura papuoš jūsų namus ir sušildys širdį

Sakurą, kartu su trimis vaikučias, dar vasarą kažkas atnešė į sanitarinę tarnybą. Mažylius išdovanojome, o mamytė Sakura liko. Gamta Sakurą apdovanojo žalsvai geltonomis akytėmis, kurios keičia spalvą priklausomai nuo apšvietimo. Vakare sublizga žalsvai, o dienos metu žiba ryškiai geltonai. Gražus ir katytės kailiukas – baltas, purus, kaip šviežias sniegelis. O visoje šioje baltoje pusnyje šviečia rožinė nosytė.

Sakura ieško namų.<br>Beglobis.lt nuotr.
Sakura ieško namų.<br>Beglobis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2014, 4:12 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 5:12 AM

Sakuros charakteris taip pat labai geras - ji labai švelni, rami, miela ir tvarkinga katytė. Sakura visada atrodo lyg šiek tiek nustebusi, aplinką tyrinėja labai smalsiai ir susidomėjusi, nes yra labai jaunutė apie 1 metukų amžiaus.

Katytė jau sterilizuota ir paskiepyta.

Jeigu norite Sakurai suteikti namus, turėti dar vieną mielą šeimos narį, kuriuo rūpinsitės ir prižiūrėsite, o katytė savo ruožtu jums atsilygins meilumu, galite skambinti tel. 865244093, 865354521 arba rašyti el. paštu:info@beglobis.com.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.