Pūkuotų kačiukų trijulė akimirksniu pavergs jūsų širdį

Trys nuostabūs kačiukai užderėjo soduose, pas vieną iš katyčių, kurios tiesiog ten gyvena, bet niekam nepriklauso. Turbūt tokią situaciją būtų galima paversti viena iš daugelio graudžių istorijų apie neatsakingus žmones ir niekam nerūpinčias besiveisiančias kates bei jų nelaimingas, į pasaulį paleistas, atžalas, tačiau vienas vingis šioje istorijoje pakeičia ją iš esmės.

Trys kačiukai laukia naujų namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Trys kačiukai laukia naujų namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2015, 12:44 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 9:43 PM

Čia gyvena žmonės, kurie pasirinko ne patogiausią, o teisingiausią poziciją: jie neužsimerkė ir nenusisuko, taip pat nesiskundė ir neieškojo aplinkui kaltų ar atsakingų, o patys prisiėmė atsakomybę už savo aplinką ir sterilizavo ten besilankančias katytes, pagavo jų kačiukus ir kreipėsi į „Naminukus“ pagalbos surasti jiems gerus namus.

Šiuo metu trys, maždaug 3 mėnesių gražuoliai- Alfas (ryžiukas), Betė (pūkuotoji) ir Citas (ryžiukas) glaudžiasi savanorės Margaritos laikinoje globoje ir ieško gerų šeimininkų. Kačiukai- sveiki, švarūs, nuparazitinti, tvarkingai naudojasi kraiku. Ryžiukas mėlynakis Alfas- pats drąsiausias, didžiausias ir smalsiausias kačiukas, jo brolis dvynys Citas - baikštesnis, individualistas, atsargus ir vis dar nepatiklus. Jų nuostabi pūkuota sesutė su „ryža“ nosyte lyg pabučiuota saulutės- pati švelniausia, mergaitiška, draugiška.

Jei galite vienam iš šių gražuolių padovanoti namus ir amžiną draugystę, skambinkite jų globėjai Margaritai tel. nr. 8 606 98473 (darbo dienomis iki 14 val. ir savaitgaliais) arba „Naminukams“ tel. nr. 8 648 30077 (Vilnius)! (Jei negalime atsiliepti, pabandykite skambinti vėliau arba parašykite žinutę).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.