Ukmergės policininkai komisariate priglaudė šunį: šeimininkai atsirado

Gavę pranešimą apie pririštą ir pamirštą šunį Ukmergės policijos pareigūnai jį priglaudė policijos komisariate. Pareigūnai per socialinius tinklus paprašė ir visuomenės pagalbos ieškant keturkojo šeimininkų.

 Ukmergės policininkai komisariate priglaudė pamirštą šunį ir su visuomenės pagalba ieško jo šemininkų.<br> Facebook/Ukmergės policijos bendruomenė nuotr.
 Ukmergės policininkai komisariate priglaudė pamirštą šunį ir su visuomenės pagalba ieško jo šemininkų.<br> Facebook/Ukmergės policijos bendruomenė nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2019, 3:57 PM, atnaujinta Apr 12, 2019, 10:59 PM

„Padėkite surasti šeimininkus!!! Šis taikus gražuolis buvo paliktas pririštas Žiedo g. 5 name laiptinėje prie turėklo. Laikinai jį priglaudėme policijos komisariato kieme. Dalinkimės, gal atsiras šeiminikas!“, – socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė Ukmergės pareigūnai.

Greta žinutės buvo įdėta šuns nuotrauka.

Kaip lrytas.lt pasakojo Ukmergės policijos komisariato atstovė Asta Krogertienė, policija keturkojį surado gavus pranešimą apie pamirštą šunį. Jis su grandine buvo pririštas namo laiptinėje.

Šuo draugiškas neagresyvus, tad pareigūnai jį atrišo ir atsivežė į policijos komisariatą.

„Matosi, kad senas yra. Bet prižiūrėtas, nebadavęs. Atnešėm jam atsigerti, tai labai ištroškęs buvo. Turim pas save komisariate tokį seną voljerą, tai visų pirma ten šunį įleidom, o paskui jį perduosim gyvūnų globėjams“, – pasakojo A.Krogertienė.

Kadangi Ukmergė nėra didelis miestas, visi vieni kitus pažįsta ir žino vienas kito augntinius, buvo nuspręsta kreiptis pagalbos į visuomenę per socialinius tinklus, tikintis taip surasti pamiršto šuns šeimininkus.

„Matome, kad daug žmonių dalinasi ta žinute, tai gal pavyks surasti“, – kalbėdama su lrytas.lt tikėjosi policijos atstovė.

Vėliau atisiradusi šuns savininkė Eglė teigė, kad „šuo nutrūko nuo grandinės ir pabėgo“. Gyvūnas grąžintas savininkams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.