95 „Opel“ automobiliai perduodami „Carlsberg” grupei

Daugiausiai automobilių, net 58 vienetai, pasieks Estijoje esančią alaus daryklą „Saku Ölletehase AS”, 27 vienetai keliaus į Latviją, „AS Aldaris”, o į bendrovę Lietuvoje UAB „Švyturys-Utenos Alus“ bus atgabenta 10 automobilių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2012, 11:45 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:09 PM

Daugiausiai automobilių, net 58 vienetai, pasieks Estijoje esančią alaus daryklą „Saku Ölletehase AS”, 27 vienetai keliaus į Latviją, „AS Aldaris”, o į bendrovę Lietuvoje UAB „Švyturys-Utenos Alus“ bus atgabenta 10 automobilių.

Šiame konkurse „Opel” pristatė konkurencingą produktų gamą, todėl iš koncerno buvo įsigyti šie automobiliai: „Astra Sports Tourer” (55 vnt.), „Opel Corsa Van” (17 vnt.), „Opel Combo” (13 vnt.) bei „Opel” flagmanas „Insignia” (10 vnt.).

„Carlsberg” grupė šiuo metu atnaujina savo automobilių parką, o senuosius automobilius pakeis naujieji „Opel”. „Carlsberg“ automobilių parko atnaujinimo procesai vyksta reguliariai – vykdant viešuosius pirkimus, kas 3 – 5 metus automobiliai yra keičiami atsižvelgiant į jų pagaminimo metus bei ridą. Šiuo metu „Carlsberg“ nedidina automobilių parko, o tik jį atnaujina.

„Opel“ per pastaruosius metus nugali stiprią konkurenciją jau trečią kartą, nes kompanija nuolat atnaujina produktų gamą, klientams siūlo naujausias technologijas už palankią kainą. Sėkmę taip pat lemia klientų pasitenkinimas bei palankūs atsiliepimai.

Kompaktinės klasės automobilis „Astra”, klientams siūlantis unikalų patrauklaus dizaino, važiavimo dinamikos ir naujausių technologijų salone derinį, tęsia savo sėkmės istoriją bei gali pasigirti įspūdingais apdovanojimais. „Opel Astra“ yra laimėjęs „Golden Steering Wheel” trofėjų Vokietijoje (2009 m.), draudimo bendrovės „Allianz” apdovanojimą „Genius 2010” už saugią adaptyvinę žibintų sistemą „AFL+”. Be to, buvo pripažinta „Astra“ modelio kokybė. DEKRA naudotų automobilių 2012 m. ataskaitoje, iš 230 tikrintų modelių, „Astra“ buvo įvertintas kaip mažiausiai gedimų turintis automobilis.

Ne tik „Astra Sports Tourer”, bet ir „Corsa Van”, „Combo” bei „Insignia” modeliai papildys „Carlsberg” automobilių parką, taip prisidėdami prie „Opel“ prekės ženklo sėkmės Baltijos šalyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.