„Volkswagen Touareg“ gerbėjams - išskirtinis modelis

Lygiai prieš 10 metų Paryžiuje buvo pristatytas prabangus visureigis „Volkswagen Touareg“. Šiam įvykiui pažymėti šių metų Paryžiaus autosalone buvo pademonstruota aistringiausiems markės gerbėjams bei išrankiausiems klientams skirta jubiliejinė „Touareg Edition X“ modifikacija.

„Touareg Edition X“ - išskirtinis tiek išore, tiek vidumi.<br>Gamintojas
„Touareg Edition X“ - išskirtinis tiek išore, tiek vidumi.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2012, 1:03 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:47 AM

Išskirtiniai išorės akcentai - 19 colių lengvo lydinio ratlankiai „Moab“, mėlynas „Moonlight Blue“ perlamutras, didelis panoraminis stoglangis, sidabro spalvos stogo bagažinės sijos, biksenoniniai žibintai su LED diodų dienos šviesos lemputėmis, tamsinti galiniai LED žibintai, „Chrome & Style“ apdailos paketas, tamsinti šoniniai ir galiniai langai, taip pat „Touareg X“ emblemomis papuošti sparnai.

Išskirtinė ir vidaus apdaila.

Šviesiai rudos spalvos zomšos apmušalai, natūralaus juodmedžio apdailos juostelės durelėse ir ant prietaisų skydo, į akį krintančiomis „Touareg X“ emblemomis papuošti slenksčiai su apšvietimo lemputėmis.

Visi oda aptraukti elementai - vairaratis, pavarų perjungimo svirties kotas bei rankena, taip pat medžiaginiai grindų kilimėliai dygsniuoti kontrastingų, priderintų spalvų siūlėmis.

„Touareg Edition X“ gali būti komplektuojamas vienu 5 galimų variklio ir transmisijos derinių, tarp jų - ir su hibridiniu varikliu.

Kaina - nuo 61,025 eurų (už modelį su 6 cilindrų, 204 AG pajėgumo TDI varikliu su „BlueMotion“ technologija ir aštuonių laipsnių automatine pavarų dėže.)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.