Balandį į Lietuvą atkeliaus greičiausias visų laikų „Ferrari“ (video)

Skirtingai nei anksčiau, kai Lietuvos kelius kasmet papuošdavo bent keli įdomūs, reti ir brangūs automobiliai, pernai tokių įspūdingų naujienų nebuvo. Netgi atvirkščiai - keli "Bentley" buvo parduoti atgal į Vokietiją. Tačiau šių metų balandį į Lietuvą atkeliaus per 1 milijoną litų kainuojantis „Ferrari F12 Berlinetta“. Šis greičiausias visų laikų „Ferrari“ su 12 cilindrų, 740 AG varikliu, šimto kilometrų greitį pasiekiantis per 3,1 sekundės modelis taps didžiausia šių metų kelių puošmena.

Didžiausia šių metų Lietuvos kelių puošmena taps balandį į Lietuvą atkeliausiantis per 1 milijoną litų kainuojantis greičiausias visų laikų „Ferrari“ modelis „F12 Berlinetta“.<br>Gamintojas
Didžiausia šių metų Lietuvos kelių puošmena taps balandį į Lietuvą atkeliausiantis per 1 milijoną litų kainuojantis greičiausias visų laikų „Ferrari“ modelis „F12 Berlinetta“.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

Mindaugas Grinius

Jan 8, 2013, 2:24 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:06 PM

Dar ne taip seniai Lietuvoje buvo du itin reti ir brangūs „Porsche Carrera GT“ modeliai, trys „Lamborghini Murcielago“, prailgintos bazės „Rolls-Royce Phantom“ ir kiti įdomūs automobiliai.

Tačiau šie automobiliai pastaruoju metu rado naujus savininkus, bet jau ne Lietuvoje.

Tiesa, praėjusių metų pradžioje Lietuvoje buvo įregistruotas „Rolls-Royce Ghost“, tačiau maždaug po ketverių mėnesių jis iškeliavo į Vokietiją.

Vienas įdomiausių pernai šalyje įregistruotų automobilių – ryškiai geltonos spalvos „Porsche Cayenne Hybrid“.

Šis visureigis išskirtinis ne tik dėl savo spalvos, bet ir dėl hibridinės pavaros – vienos didžiausių „Porsche“ technologinių naujienų pastaruoju metu.

Užsakęs šį automobilį ir sumokėjęs solidų užstatą, šio automobilio šeimininkas laukė daugiau nei metus.

Kad šalies gatvėse sumažėjo ne tik „Bentley“ (iki krizės tokių kasmet padaugėdavo po 4-5), „Rolls-Royce“ ar „Maserati“ - matyti plika akimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.