Ar mažasis „Renault Captur“ užkariaus miestiečių simpatijas?

„Renault“ pristato savo pirmąjį mažą miesto visureigį „Captur”, kuris iš išsiskiria išraiškingu dizainu, erdviu salonu ir vairavimo malonumu.

„Renault Captur” bus lengvai pritaikomas pagal asmeninius poreikius ir dažomas dviem atspalviais, sukuriant kontrastą tarp stogo ir kėbulo.<br>Gamintojas
„Renault Captur” bus lengvai pritaikomas pagal asmeninius poreikius ir dažomas dviem atspalviais, sukuriant kontrastą tarp stogo ir kėbulo.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 12, 2013, 10:44 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:03 PM

Renault Captur“ išorė pasižymi glotniomis, švelniomis ir subalansuotomis formomis. Tvirta, į aukštesnį statusą pretenduojanti išvaizda buvo pasiskolinta iš „Captur” koncepcinio modelio – remtasi ta pačia dizaino filosofija bei paliktas išskirtinis vardas.

Naujojo „Renault” visureigio linijos iš pirmo žvilgsnio atrodo nepretenzingos, tačiau staigiai besileidžiantis priekinis stiklas išryškina dinamišką modelio prigimtį.

Kompaktiškų matmenų, didesnės prošvaisos, platesnio skersmens ratų ir apsauginių slenksčių derinys leis pasinaudoti visomis kasdienio vairavimo galimybėmis.

„Renault Captur” bus lengvai pritaikomas pagal asmeninius poreikius ir dažomas dviem atspalviais, sukuriant kontrastą tarp stogo ir kėbulo.

Nepaisant kompaktiškų matmenų (ilgis – 4,12 m), „Renault Captur” pasižymi didele salono erdve.

Spalvingas salonas yra šiltas bei atpalaiduojantis. Interjerą galima pritaikyti pagal asmeninius poreikius, keičiant spalvas bei apdailos motyvus.

„Renault Captur” išsiskiria vienatūriui būdingomis erdvės ir komforto savybėmis, pavyzdžiui, aukšta sėdėjimo pozicija, didele bagažine, transformuojamu salonu ir novatoriškais sprendimais daiktų laikymui salone.

Standartinėje „Renault Captur” versijoje bus įdiegta aukštesniam segmentui būdinga įranga – laisvų rangų įranga, pajudėjimo įkalnėje pagalba bei galinio parkavimo jutikliai.

Taip pat bus galima užsisakyti pažangią, integruotą „Renault R-Link” multimedijos sistemą su lietimui jautriu ekranu, šešiais garsiakalbiais, „Bluetooth” ryšiu, garso perdavimo galimybe bei „Arkamys” aukštos kokybės garsu.

„Renault Captur” bus gaminamas ant tos pačios platformos kaip ir „Clio”, kuris pasižymi vienomis iš maloniausių vairavimo savybių visame B segmente: nuo puikios dinamikos, stabilumo kelyje iki variklio atsako bei vikraus valdymo.

„Renault Captur” naudojamuose benzininiuose ir dyzeliniuose varikliuose įdiegtos naujausios „Renault” technologijos, o degalų sąnaudos ir CO2 emisijos, prasidedančios vos nuo 96 g/km, yra mažiausios klasėje.

„Renault Captur” bus gaminamas „Renault” gamykloje Valjadolide, Ispanijoje. Automobilis bus pristatytas kovo mėnesį vyksiančioje Ženevos automobilių parodoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.