Lietuvoje atnaujintas „Dacia Logan“ kainuos nuo 25,8 tūkstančio litų

Mūsų šalyje oficialūs gamintojo atstovai jau priima atnaujinto „Dacia Logan“ modelio užsakymus. Naujasis „Logan“ Lietuvoje kainuoja nuo 25 tūkstančių 837 litų (už bazinę „Access“ versiją). Atnaujinto dizaino ir rafinuotų detalių dėka naujasis „Logan“ yra elegantiškesnis, tačiau išlaiko klasikinę modelio pirmtako išvaizdą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2013, 4:03 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 3:48 AM

Išorės dizainas yra dinamiškesnis – naujos radiatoriaus grotelės ir priekiniai žibintai atitinka naująją „Dacia“ stiliaus sampratą.

Naujasis „Logan“ yra erdvus ir tvirtas šeimyninis sedanas. 510 litrų tūrio bagažinė (pagal Vokietijos automobilių industrijos asociacijos (VDA) standartus) standartinėje pozicijoje segmente neturi lygių.

Krovos aukščio (754 mm) ir bagažinės aukščio (406 mm) dėka pakrovimas yra itin patogus. Kai kuriose naujojo „Logan“ versijose įdiegta 1/3-2/3 santykiu padalinama ir nulenkiama galinė sėdynė.

Naujasis „Logan“ yra šeimyninis automobilis, suteikiantis komfortą penkiems suaugusiems asmenims. „Dacia“ gamintojai pasinaudojo „Renault“ grupės sukauptomis techninėmis žiniomis, todėl naujajame „Logan“ yra integruota ESC sistema, vairuotojo ir keleivio saugos oro pagalvės bei šoninės oro pagalvės.

„Isofix“ užsegimo taškai vaikų ir kūdikių kėdutėms įrengti ir kraštinėse sėdynėse salono gale. Priekiniai saugos diržai turi apkrovos ribotuvus, kurie susidūrimo metu padeda išvengti krūtinės ląstos traumų. Apie neužsegtą vairuotojo saugos diržą primena garsiniai ir vaizdiniai signalai.

Standartinėje įrangoje yra montuojama „Dacia Plug&Radio“ multimedijos sistema, o „MEDIA NAV“ su 7 colių lietimui jautriu ekranu, navigacija, galiniais automobilio statymo sensoriais ir kruizo kontrole su greičio ribotuvu galima rinktis iš papildomos įrangos sąrašo.

Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje naująjį „Logan“ bus galima įsigyti su dviem benzininiais (1.2 16V 75 bei TCe 90) ir dviem dyzeliniais (1.5 dCi 75 ir 90 AG) varikliais. 1.2 16V 75 LPG (suskystintų dujų) versija pasirodys jau šio pavasario pradžioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.