„Hyundai“ gundo būsimos sportinės kupė linijomis

Sparčiausiai pasaulyje augantis automobilių gamintojas „Hyundai“ išplatino pirmąsias būsimosios prabangios sportinės kupė HND-9 nuotraukas, kurios atskleidžia tolesnę „takiosios skulptūros“ dizaino filosofijos evoliuciją. Tai yra devintasis bendrovės tyrimų ir plėtros centro Pietų Korėjos mieste Namjange sukurtas koncepcinis modelis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 21, 2013, 5:11 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:46 PM

HND-9 kūrėjai neslepia, kad įkvėpimo šaltinis jiems buvo klasikiniai sportiniai automobiliai, todėl „Hyundai“ išsiskiria masyviu variklio dangčiu ir solidžiu atstumu tarp ašių. Takios ir grakščios linijos, besitęsiančios per visą kėbulo ilgį, išryškina galingą automobilio kūną, o ryškios šešiakampės radiatoriaus grotelės simbolizuoja greitį ir variklio galią.

„Drugelio sparnų“ tipo į viršų atveriamos durys, unikalūs priekiniai ir galiniai žibintai, sidabro spalvos kėbulas ir sudvejintas duslintuvas – papildomi akcentai, pabrėžiantys akivaizdų automobilio polinkį greičiui.

Galiniais ratais varomai kupė skirtas turbokompresorinis 3,3 litro darbinio tūrio variklis, generuojantis 370 AG. Variklis komplektuojamas su 8 laipsnių automatine pavarų dėže. Pasaulinė HND-9 premjera numatyta specialioje „Hyundai“ spaudos konferencijoje Seulo automobilių parodoje kovo 28 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.