„Rolls-Royce“ išleidžia „Wraith“ ir ruošiasi samdyti 100 darbuotojų

BMW grupei priklausanti „Rolls-Royce“ nusprendė priimti 100 naujų darbuotojų. Jų įmonei prisireikė, nes trejus pastaruosius metus ji pardavė rekordiškai daug automobilių, plėtė gamyklą ir pristatė naują prabangų modelį „Wraith“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-20 21:32, atnaujinta 2018-03-02 21:12

Dauguma naujų darbuotojų turės dirbti įmonės būstinėje Gudvude, pietų Anglijoje. Bandyti įsidarbinti „Rolls-Royce“ gali ir Didžiojoje Britanijoje gyvenantys lietuviai.

Pusė žmonių bus priimti į rinkodaros, pardavimo, priežiūros, ryšių su visuomene ir automobilių suasmeninimo skyrius. Kelios vietos numatytos ir regioniniuose klientų aptarnavimo biuruose, tvirtina just-auto.com.

Kiti dirbs inžinieriais ir gamybos linijoje, jų pozicijos bus tiesiogiai susijusios su „Wraith“ gamyba. Dabar pagaminti tik keli parodomieji modelio vienetai, o pirmiesiems klientams „Wraith“ bus pristatytas rudenį.

Pagal pusės metų finansinius rezultatus atrodo, kad „Rolls-Royce“ šie metai vėl bus rekordiniai.

„Mūsų atsargus optimizmas metų pradžioje pasirodė esantis realistiškas ir mūsų verslo tikslas lieka tas pats – pastovus, sveikas augimas. Šį procesą tęsia reikšmingo naujų darbo vietų kiekio sukūrimas ir mūsų sugebėjimas pritraukti geriausius talentus, dirbančius gamybos ir prabangos sektoriuose“, - tvirtino įmonės vadovas Torstenas Mulleris-Otvosas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų