Seksas automobilyje nėra tabu beveik pusei žmonių

Daugelis žmonių vis dar kritikuojami konservatyvumo ir pernelyg sustabarėjusio požiūrio į intymius dalykus, bet ne visi kuklinasi ir slepia savo aistras. Apie seksą kalbėti garsiai dar vengiama, ypač, kai tenka pasakoti apie savo asmenines patirtis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 27, 2013, 6:26 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:52 PM

Bet ne visi jaučia kompleksą kalbėti šia tema – net 49 proc. apklausos dalyvių pripažino bent kartą gyvenime mylėjęsi automobilyje, rašo portalas dailymail.co.uk.

Apklaustieji britai mano, kad yra kvaila bijoti kalbėti apie dalykus, kurie yra kone maloniausi gyvenime ir suteikia daugiausia džiaugsmo. Jų manymu, reikia griauti kvailus stereotipus. Pagal tyrimų rezultatus, bent pusė iš apklaustųjų tai ir daro.

Taip pat žmonės nepamiršo paminėti smulkmenų, kurios, ko gero, yra labai svarbios ir kartais turi įtakos patiriamam malonumui. Visų pirma, svarbiausia yra patogumas.

„Tai“ išbandė daugiau vyresniųjų

Pasak apklaustųjų, šiuo atžvilgiu pagarbos labiausiai verti „Ford“, „Volkswagen“ ir „Vauxhall“ modeliai, mat juose veiksmo būna daugiausia. Taip pat paaiškėjo, kad smagus nuotykis, patirtas šiose mašinose, dažniausiai pakartojamas – kartais net penkis kartus.

Remiantis atliktu tyrimu, suaugusieji, kuriems yra apie 35-55 metus, turi daug daugiau šansų pasimylėti automobilyje nei jaunuoliai, kuriems yra 18-30 metų. Procentinis santykis atrodytų maždaug taip: automobilyje mylėjosi 59 proc. vyresnių apklausos dalyvių ir 38 proc. jaunų drąsuolių.

Nepaisant itin drąsių britų atsakymų, kita tyrimo dalis atskleidžia ir vieną kiek kuklesnį faktą – 27 proc. žmonių, kurie pripažino, kad yra mylėjęsi automobilyje, atsakė, kad paskutinį kartą tokiai avantiūrai ryžosi prieš maždaug dešimt metų. Tik 17 proc. žmonių teigė, jog mylėjosi automobilyje prieš metus.

Geriausi – maži automobiliai

Tyrimas atskleidė, kad seksas automobilyje žmonėms asocijuojasi su rizika ir adrenalinu. Ko gero, daugiausia dėmesio susilaukė klausimas apie mėgstamiausius automobilius, kuriuose maloniau rizikuoti. Itin daug susižavėjimo balsų susilaukė mažesnės mašinos, tokios kaip „Ford Fiesta“, „Volkswagen Golf“, „Vauxhall Corsa“ ir kiti kompaktiški automobilių modeliai.

Kompanijos „BBA Reman“ vadovas Chrisas Swanas kiek kritiškai vertina tai, kad daugelis įsimylėjusiųjų savo jausmams parodyti renkasi viešas vietas: „Mes visi žinome, ką reiškia būti jaunu ir įsimylėjusiu. Tačiau senesniais laikais jausmus turėdavome slėpti. Net neturėjome, kur pabūti dviese su savo partneriu.“

Remiantis tyrimu, apžvalgos aikštelė respondentams pasirodė patraukliausia vieta užsiiminėti seksu automobilyje. Net 37 proc. apklaustųjų rinkosi tokią gana viešą vietą. Nemažai balsų sulaukė ir automobilių stovėjimo aikštelė. Šiai vietai savo balsą atidavė net 29 proc. žmonių.

Automobilį rinkdavosi iš reikalo

Dalis žmonių ieškojo kūniškų malonumų labai rizikingomis aplinkybėmis. Mylėjęsi judančiame automobilyje prisipažino 3 proc. apklaustųjų, o pakelėje – 22 proc.

„Dabar jaunesnėms nevedusioms poroms lengva dalintis viena lova. Anksčiau taip nebuvo. Turėdavome slapstytis, sėlinti, drovėtis to, apie ką šiandien drąsiai kalbama. Anksčiau sklandė mitas, kad Didžioji Britanija yra apsimestinai drovių asmenų nacija. Dabar galiu drąsiai pasakyti, kad mūsų tyrimo rezultatai paneigia tą teoriją“, - teigė C. Swanas.

Jis taip pat pridūrė, kad niekada daugiau nebegalės žiūrėti į „Ford Fiesta“ taip, kaip anksčiau. Juk net 49 proc. britų pripažino, jog bent kartą gyvenime ryžosi nedidelei avantiūrai – seksui savo automobilyje.

Parengė Agnė Vasiliauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?