Į motociklininkų būrį įsirėžęs visureigis spruko iš avarijos vietos (video)

Ši nelaimė nutiko ne Rusijoje, o JAV, per kasmetinį motociklininkų paradą Niujorke. Būrys motociklininkų važiavo kartu iki tol, kol tarp jų įsiterpė prabangus visureigis „Range Rover“ ir kliudė vieną motociklininką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2013, 6:11 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:41 PM

Įvykį užfiksavo prie kito motociklininko šalmo pritvirtinta kamera. Visureigio vairuotojas po įvykio trumpam stabtelėjo, bet kai prie jo mašinos ėmė rinktis vis daugiau įpykusių baikerių, vyras vėl spustelėjo akceleratorių ir kliudęs dar keletą motociklų nulėkė pirmyn.

Žinoma, greitomis „britvomis“ pasirūpinę motociklininkai jį bemat pavijo ir, kai „Range Rover“ sustojo prie raudono šviesoforo signalo, ėmė iš visų jėgų daužyti automobilį.

Tolesnių įvykių nebematyti, bet Niujorko policija pranešė, kad motociklininkai išdaužė vairuotojo pusės langą ir ištraukę vyriškį iš mašinos taip primušė, kad jam teko kreiptis į ligoninę, rašo dailymail.co.uk.

Motociklininką partrenkęs vyriškis važiavo ne vienas – kartu su juo visureigyje buvo žmona ir penkerių metų vaikas. Vairuotojas tvirtino būtent todėl ir sprukęs iš nelaimės vietos. Kai jam stabtelėjus aplink „Range Rover“ ėmė rinktis pikti jauni vyrai, vairuotojas tikino išsigandęs dėl savo šeimos narių.

Žinoma, pabėgimas iš avarijos vietos yra labai rimtas nusižengimas, tačiau motociklininkai taip pat nebuvo visiškai nekalti.

Dar vaizdo įrašo pradžioje matyti, kad visureigio partrenktas motociklininkas matydamas automobilį pristabdė prieš jį. Be to, motociklininkai nevažiavo tvarkinga kolona ir patys prisigretino prie „Range Rover“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.