Nuotykis kelyje: bebaimis briedis elgėsi lyg naminis (video)

Tokių vaizdų paprastai galima pamatyti tik šiaurinėse šalyse, bet portalo lrytas.lt skaitytojas Gintas ramiai per kelią žingsniuojantį briedį pastebėjo Klaipėdos rajone, kelyje Veiviržėnai-Švėkšna.

Kelią perėjęs briedis ėmė ramiai rupšnoti lapus, nekreipdamas dėmesio į šalia sustojusį automobilį.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Kelią perėjęs briedis ėmė ramiai rupšnoti lapus, nekreipdamas dėmesio į šalia sustojusį automobilį.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 19, 2013, 12:17 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 12:53 AM

Kelią perėjęs gyvūnas, lyg nepastebėjęs priartėjusio automobilio, ėmė lėtai rupšnoti lapus nuo pakelės krūmų. Pirmiausia Gintas atsikvėpė, kad briedis neiššoko prieš pat automobilį, nes greičiausiai nebūtų spėjęs sustabdyti.

„Sustojau ir pradėjau filmuoti telefonu. Paskui perdaviau telefoną draugui, nes gyvūnas buvo jo pusėje. Briedis musu nesibaidė, lyg butu naminis, ramiai sau skabė medžio lapus“, - pasakojo jis.

Briedis visiškai nereagavo į jį stebinčius žmones, bet pabijojęs, kad stambus gyvūnas gali sugalvoti ginti teritoriją ir pulti automobilį, Gintas nuvažiavo.

Vaizdo įrašą žiūrėkite čia.

Šis vaizdo įrašas dalyvauja konkurse „Įdomiausias nuotykis kelyje“. Kviečiame dalyvauti ir jus arba balsuoti už patikusį vaizdo įrašą spaudžiant „patinka“ mygtuką, esantį po šiuo straipsniu arba po vaizdo įrašu, patalpintu portalo lrytas.lt TV skyriuje.

Daugiausiai balsų surinkusio vaizdo įrašo autorius bus apdovanotas žieminių padangų 195/65R15 „Kenda Icetec KR27” komplektu iš „Egzotikos“.

Dalyvauti konkurse galite ir jūs, savo užfiksuotus vaizdo įrašus su trumpu aprašymu įkėlę per žemiau esančią formą, arba adresu konkursai@lrytas.lt atsiuntę nuotraukų. Plačiau apie konkursą konkursas-idomiausias-nuotykis-kelyje-laimekite-padangu-komplekta.htm"="">konkursas-idomiausias-nuotykis-kelyje-laimekite-padangu-komplekta.htm"" target="_blank">skaitykite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.