Šeštadienį Vilnių užims kino kūrėjai, keisis autobusų maršrutai

Šeštadienio popietę, nuo 13 val. iki 17 val. Kauno gatvės dalyje tarp 27 ir 35 numeriais pažymėtų pastatų bus filmuojamas filmas „Informatoriai“, tarp šių pastatų eismą reguliuos policijos pareigūnai, tačiau keisis ir viešojo transporto darbas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2013, 4:21 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:26 PM

2G autobusas, kursuojantis maršrutu „Santariškės–Laisvės pr.–Stotis“ ir 54 autobusas, važiuojantis „Pilaitė–Lazdynai–Stotis“ šia atkarpa nevažiuos.

Važiuodami į autobusų arba geležinkelio stotį nuo Žemaitės ir Naugarduko gatvių sankryžos, jie važiuos Naugarduko, Švitrigailos gatvėmis, toliau – savo trasa iki stoties. Iš stoties autobusai nuo Kauno ir Švitrigailos gatvių sankryžos važiuos Švitrigailos, Naugarduko gatvėmis, toliau – savo trasa.

2G ir 54 maršruto autobusai nevažiuos pro stoteles „Naujamiestis“ (Kauno g., abiem kryptimis) ir „Sparta“ (Kauno g., iš Stoties). Šių maršrutų autobusai važiuodami pakeista trasa sustos Vytenio stotelėje (Naugarduko g., abiem kryptimis), Švitrigailos stotelėje (Naugarduko g., iš Stoties) ir „Sparta“ (Švitrigailos g., iš Stoties).

16 troleibuso „Pašilaičiai–Lazdynai–Stotis“ maršrutas nesikeis, tačiau troleibusai bus pristabdomi iki 3 minučių.

Taip pat rytoj eismo organizavimas keisis ir ant Žvėryno tilto, vykstant filmavimui, nuo 10 iki 12 val. periodiškai iki 3 minučių bus stabdomas eismas. Filmavimas nuo 18 iki 22 val. taip pat vyks ir Reformatų skvere.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.