Vilniuje ir Kaune Naujųjų metų naktį kursuos naktiniai autobusai

Didžiuosiuose Lietuvos miestuose Naujuosius metus sutiksiantys žmonės galės nesijaudinti, kaip naktį grįžti namo. Ir Vilniuje, ir Kaune naktį kursuos specialūs autobusai.

Naujųjų metų naktį vilniečiai ir kauniečiai namo grįžti galės viešuoju transportu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Naujųjų metų naktį vilniečiai ir kauniečiai namo grįžti galės viešuoju transportu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 31, 2013, 2:11 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 3:47 PM

Vilniuje autobusai kursuos penkiais maršrutais: Saulėtekis-Fabijoniškės, Pilaitė-Markučiai, Santariškės-Žemieji Paneriai, Fabijoniškės-Naujininkai ir Pašilaičiai-Naujoji Vilnia. Vilniečiai viešuoju transportu galės grįžti iki 4 val., autobusai važiuos 20 minučių intervalu.

Naudojantis naktiniu viešuoju transportu, įlipama tik pro priekines duris ir galioja tik naktinių maršrutų bilietai, kainuojantys 3,5 Lt, kuriuos parduoda vairuotojai. Įprasti vienkartiniai ir mėnesiniai bilietai, naudojantis naktiniu transportu, negalioja.

Sutikę Naujuosius naktiniais troleibusais bei autobusais savo namus galės pasiekti ir kauniečiai.

Kad po linksmybių kauniečiai su savais svečiais saugiai pasiektų namus, pasirūpino miesto savivaldybė bei jai priklausančios „Autrolio" ir „Kauno autobusų" įmonės. Naujųjų metų naktį namo visi galės grįžti 1-ojo, 5-ojo, 11-ojo, 15-ojo maršrutų troleibusais ir 4-ojo maršrutų autobusais.

Greta to, naktines keliones, pradėtas kalėdiniu laikotarpiu, tęs ir 37N maršruto naktiniai autobusai bei 13N ir 14N maršrutų troleibusai. Praktiškai viešuoju miesto transportu visą naktį (o kam prireiks, žinoma, - ir sausio 1-ajai išaušus) bus galima pasiekti daugumą Kauno miesto rajonų.

Tarpušvenčiu kauniečiai, miesto tarybos sprendimu, nemokamai gali statyti savo automobilius apmokamose transporto stovėjimo vietose Kauno centre, Žaliakalnyje bei kitur.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.