Kauno studentai ruošiasi naktinėms lenktynėms

Kasmetinio Studentiško automobilių slalomo organizatoriai šiemet žada daug naujovių – šiandien Kaune vyksiančiame slalome bus surengtas dar nematytas naktinis automobilių slalomas, taip pat trasoje varžysis kaip niekad daug merginų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 25, 2014, 12:46 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:04 PM

Renginio koordinatorius Marius Galbuogis sako, kad šis slalomas – puiki proga patobulinti savo vairavimo įgūdžius ne gatvėje tarp kitų automobilių, o tam pritaikytoje vietoje.

„Populiarėjant automobilių sportui vis svarbesnis tampa saugumo klausimas. Tad ir vairavimo įgūdžių tobulinimas – vis aktualesnis dalykas. Renginyje sulauksime per 100 dalyvių, šiemet į slalomą užsiregistravo ir nemažai rimtai nusiteikusių laimėti merginų. Tai itin džiugina ir žada įdomų reginį“, – sako M. Galbuogis.

Atvykusių į renginį laukia ne tik slalomas, drifto pasirodymai, tačiau ir įvairios pramogos, galimybės laimėti prizų, ugnies šou pasirodymai. Žiūrovams renginys nemokamas.

Šiemet slalomas organizuojamas naujoje vietoje – prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje. Anot organizatorių, vieta pasirinkta neatsitiktinai, „Urmo“ teritorija yra didelė, trasa įdomesnė nei kitur, ypač patogus slalomo stebėjimas žiūrovams bet kokiu oru.

Renginio pradžia – šiandien, penktadienį, 16 valandą. Naktinio slalomo pradžia – 22 val.

Renginį organizuoja KTU Matematikos ir gamtos mokslų studentų atstovybė FUMSA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.