Spūstyse stovintiems vilniečiams praneš, kiek liko važiuoti

Vilniaus miesto savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ praneša, kad jau nuo antradienio visose sostinėje esančiose vairuotojų informavimo švieslentėse pradėta skelbti informacija apie kelionės trukmę.

Spūstyse stovintiems vilniečiams kelionės trukmę praneš švieslentės.<br>Organizatorių nuotr.
Spūstyse stovintiems vilniečiams kelionės trukmę praneš švieslentės.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-20 17:32, atnaujinta 2017-05-28 06:06

Nuo šiol pagrindinėmis sostinės gatvėmis važiuojantys vairuotojai galės sužinoti, kiek apytikriai laiko užtruks jų kelionė iki artimiausios pagrindinės sankryžos ar kito objekto esant dabartiniam eismo srautui.

Informacinėse švieslentėse taip pat bus skelbiami priminimai apie būtinybę vairuoti saugiai, paliekant telefonus ir kitus dėmesį nuo kelio atitraukiančius daiktus kuo toliau nuo akių. Be to, vairuotojai ir toliau bus informuojami apie eismo sąlygas, gatvėse vykdomus kelio remonto darbus ir kitus svarbius įvykius.

Vairuotojų informavimo švieslentėmis siekiama informuoti vairuotojus apie esamas eismo sąlygas, vykdomus kelio darbus, eismo ribojimus tikruoju laiku.

Šios švieslentės yra įrengtos pagrindinėse gatvėse važiuojant link miesto centro ir iš miesto centro, ir jos yra dviejų tipų. Švieslenčių simbolių ryškumas parenkamas automatiškai pagal paros laiką. Iš viso Vilniaus mieste yra 13 švieslenčių.

Informacija apie eismo ribojimus, draudžiamą eismą, kelio darbus, keliuose vykdomas akcijas pateikiama interneto tinklalapyje www.sviesoforai.lt, „Susisiekimo paslaugų“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ ir teikiama telefonu (8 5) 260 9377.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.