Sostinėje prasideda ilgas svarbaus viaduko remontas

Nuo rytdienos, rugsėjo 12 dienos 19 val. iki gruodžio 15 dienos vairuotojai Vilniuje turės aplenkti Erfurto – Oslo g. viaduką.

Remontuojamą Erfurto - Oslo g. viaduką teks aplenkti beveik iki žiemos švenčių laikotarpio.<br>Vilniaus miesto savivaldybės schema.
Remontuojamą Erfurto - Oslo g. viaduką teks aplenkti beveik iki žiemos švenčių laikotarpio.<br>Vilniaus miesto savivaldybės schema.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2014, 7:46 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:25 PM

Prasideda kapitalinis viaduko remontas, o jo metu bus draudžiamas transporto ir pėsčiųjų eismas.

Taip pat keisis ir 20, 21, 22, 23, 49, 55, 59, 68, 116 autobusų maršrutų trasos ir tvarkaraščiai.

Pėstieji į Erfurto g. bus nukreipiami per požeminę pėsčiųjų perėją. Oslo g. bus įrengtos apsisukimo vietos į Lazdynų ligoninę, Šiltnamių g., Bukčių g. bei į Lazdynus, Vilniaus vakarinį aplinkkelį.

Į Lazdynėlius ir Bukčius galima bus važiuoti nuo Vilniaus vakarinio aplinkkelio.

Autobusų maršrutų trasos ir tvarkaraščiai keisis taip (schemas žiūrėkite nuotraukų galerijoje):

20 Žemieji Paneriai–Mūrinė Vokė–Lazdynai maršruto autobusai važiuojant į Lazdynus apsisuks Oslo g., neužvažiuojant į remontuojamą viaduką. Į Žemuosius Panerius trasa nesikeičia.

21 Lazdynėliai–Lazdynai–Centras maršruto autobusai į Lazdynėlius važiuos vakariniu aplinkkeliu, apsisukant prie L. Asanavičiūtės g. Grįžtant į centrą, nuo Lazdynėlių g. autobusai važiuos Šiltnamių g. ir apsisuks Oslo g., neužvažiuojant į remontuojamą viaduką.

22 Lazdynai–Oslo g.–Centras maršruto autobusai į centrą nuo Erfurto g. važiuos Architektų g., Laisvės pr. Autobusai neužsuks į Šiltnamių g. Į Lazdynus trasa nesikeičia.

23 Stotis–Švitrigailos g.–Lazdynai maršruto autobusai į stotį nuo Architektų g. važiuos Laisvės pr. Autobusai neužsuks į Šiltnamių g. Trasa į Lazdynus nesikeičia.

49 Ateities–Didlaukio–Žalgirio g.–Lazdynai–Bukčiai maršruto autobusai į Bukčius važiuos vakariniu aplinkkeliu, apsisukant prie L. Asanavičiūtės g. Į Ateities g. autobusai važiuos iš Šiltnamių g. (už Jonažolės st.) sukant į Oslo g. ir apsisukant joje.

Keleivių patogumui A49 autobusų maršruto reisai, kurie sutrumpinti iki Šiltnamių g. žiedo, pervadinti į 69 Ateities–Didlaukio–Žalgirio g.–Lazdynai–Šiltnamių g. maršrutą.

Nuo pirmadienio 69 Ateities–Didlaukio–Žalgirio g.–Lazdynai–Šiltnamių g. maršruto autobusai iki Šiltnamių žiedo važiuos vakariniu aplinkkeliu, apsisukant prie L. Asanavičiūtės g. Į Ateities g. autobusai važiuos iš Šiltnamių g. (už Jonažolės st.) sukant į Oslo g. ir apsisukant joje.

55 Lazdynai–Laisvės pr.–Fabijoniškės–Santariškės maršruto autobusai į Lazdynų ligoninę važiuos vakariniu aplinkkeliu, apsisukant prie L. Asanavičiūtės g. Į Santariškes autobusai važiuos iš Šiltnamių g. sukant į Oslo g. ir apsisukant joje.

59 Grigiškės–Lazdynai–Laisvės pr.–Žvėrynas maršruto autobusai važiuojant į Žvėryną apsisuks Oslo g., neužvažiuojant į remontuojamą viaduką. Į Grigiškes trasa nesikeičia.

68 Lazdynai–Mūrinė Vokė–Lentvaris–Grigiškės maršruto autobusai važiuojant į Lazdynus apsisuks Oslo g., neužvažiuojant į remontuojamą viaduką. Į Grigiškes trasa nesikeičia.

116 Žvėrynas-Gudelių šilas-Bukčiai maršruto autobusai nuo Gudelių ir Erfurto g. sankryžos važiuos ratu: Erfurto, Architektų, Erfurto g. Autobusai į Bukčius nevažiuos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.