Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Seksas ant geležinkelio baigėsi kruvina tragedija

Dauguma rusų žiniasklaidos šaltinių nutylėjo šokiruojančią tragediją, kuri įvyko Ulan Udės priemiestyje.

Draudžiamųjų signalų nepaisantys pėstieji vienas po kito žūsta parblokšti traukinių.<br>Vlado Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Draudžiamųjų signalų nepaisantys pėstieji vienas po kito žūsta parblokšti traukinių.<br>Vlado Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-16 18:50, atnaujinta 2017-05-18 17:12

Savaitės pradžioje Rytų Sibiro geležinkelio kompanija išplatino pranešimą spaudai, kuriame nuogąstaujama dėl pastaruoju metu padažnėjusių žūčių ant bėgių ir šalia jų skaičiaus.

Jame dėstoma, kad saugumo taisyklių nepaisantys piliečiai dažnai rizikuoja savo gyvybėmis, o tai lemia skaudžias netektis.

Benamių aistra baigėsi tragedija

„Baikal-Daily“ taip pat praneša labai neįprastą neatsargaus elgesio atvejį. Rusų porelė mylėjosi tiesiog ant geležinkelio bėgių.

Neįvardinti šaltiniai liudija, kad viršuje buvusi moteris išgirdusi artėjantį sąstatą pakėlė galvą. Tą akimirką pro šalį važiavęs traukinys sutraiškė jai galvą.

Tie patys liudininkai tvirtina, kad jei moteris būtų neatsikėlusi, tragedijos būtų pavykę išvengti. Apačioje taip ir nepajudėjęs vyras liko gyvas.

Taip pat žinoma, kad žuvusioji ir jos draugas buvo benamiai. Abu jie aistros akimirką buvo apsvaigę nuo alkoholio.

Žūtys viena po kitos

Nuo metų pradžios Zaudinskos geležinkelio stotyje įvyko net keletas itin skaudžių nelaimių. Kaip skelbia „Baikal-daily“, gegužės 31 dieną vyrui čia buvo nutraukta koja. Dėl smarkaus kraujavimo jis mirė vietoje.

Liepos 3 dieną krovininio traukinio mašinistas aptiko iš skausmo vaitojantį vyrą, kuriam taip pat buvo nutrauktos galūnės. Jis tuojau pat buvo nugabentas į ligoninę, tačiau čia mirė.

Bene didžiausio atgarsio susilaukė dar šios savaitės pradžioje įvykusi tragedija. „Baikal-Daily“ skelbė, kad liepos 11 dieną nepaisydama saugumo taisyklių po krovininiu traukiniu papuolė moteris su dviem mažamečiais vaikais.

Berniukas žuvo vietoje, o mama su antru vaiku dėl sunkių traumų buvo nugabenti į ligoninę. Abiejų nukentėjusių būklė buvo labai sunki, tačiau kaip rašo rusų žiniasklaida, daktarai atkakliai kovojo dėl mergaitės gyvybės.

Geležinkelių kompanijos atstovai skelbia, kad moteris su vaikais bėgius kirto neleistinoje vietoje ir nereagavo į mašinisto signalus. Lokomotyvo komanda įjungė avarinius stabdžius, tačiau atstumas buvo per mažas ir susidūrimo išvengti nepavyko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.