Už tamsintus langus du vairuotojai sulaukė bausmės, kurios dar ilgai nepamirš

Rusijos teisėsauga neleistiną priekinių langų tamsinimą laiko rimtu pažeidimu. Neseniai Saratove už tai dviem vairuotojams teismas skyrė po penkias dienas arešto. 

 Pareigūnų reikalavimu tamsių plėvelių nuo stiklų laiku nepašalinę vairuotojai penkias dienas praleido areštinėje.<br> 123rf.com
 Pareigūnų reikalavimu tamsių plėvelių nuo stiklų laiku nepašalinę vairuotojai penkias dienas praleido areštinėje.<br> 123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-23 13:24, atnaujinta 2019-03-23 13:25

Kaip rašė naujienų portalas nversia.ru, pirmadienį, kovo 18 dieną, prie 90-uoju numeriu pažymėto Novoastrankojos magistralės namo buvo sustabdyti du automobiliai.

VAZ-21130 vairavo 26-erių, o „Lada Priora“ – 36-erių vyrai. 

Priekinis ir šoniniai abiejų mašinų stiklai buvo pernelyg stipriai užtamsinti ir anot pareigūnų, neatitiko šviesos pralaidumo reikalavimų. 

Po patikrinimo paaiškėjo, kad abu vairuotojai jau buvo bausti už šį pažeidimą. Taip pat neseniai buvo įspėti apie tai, kad privalo privalo pašalinti stiklus dengiančias plėveles. 

Už tai, kad atsisakė vykdyti pareigūnų reikalavimus, vyrams buvo iškeltos administracinės bylos, o teismo sprendimas griežtas – kiekvienam skyrė po penkias dienas arešto. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Landsbergio ir Europos Tarybos generalinės sekretorės komentarai