Kaune skrido kaip Dakare: per miestą „Mini Cooper“ pilotas skuodė 148 km/val.

Yra vairuotojų, kuriems greičio limitai negalioja – policijos naudojamas mobilus trikojis greičio matuoklis užfiksavo vairuotoją, kuris su „Mini Cooper“ mieste greitį viršijo bemaž tris kartus.

Kauno apskrities VPK nuotr.
Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-07-07 10:38

Kauno apskrities VPK viršininkas Elanas Jablonskas kiekvieną savaitę dalijasi greičio viršijimo atvejais.

„Šį kartą tai – „Mini Cooper“! Pastebiu tendenciją, kad į savaitės pabaigą vairuotojai dažniau mėgsta viršytį greitį, ne išimtis ir šiuo „Minio“ vairuotojas, kuris Kauno mieste beveik 100 km/val. daugiau nei leistina viršijo greitį“, – teigė E.Jablonskas.

Kauno apskrities VPK viršininkas turi ir naujieną – netrukus į Kauno gatves išriedės naujas nežymėtas policijos automobilis.

Labiausiai Kaune greičio viršytojų pamėgtos gatvės – Karaliaus Mindaugo pr., Šiaurės pr., Pramonės pr., Juozapavičiaus pr., Veiverių g., Panerių g.

Saugaus važiavimo greičio nepasirinkimas ar leistino greičio viršijimas 2019 m. buvo svarbiausia avarijų priežastis, nulėmusi 35 proc. eismo įvykių, kurių metu žuvo ar buvo sužeisti žmonės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.