Bėglys išdūmė su policijos automobiliu: pareigūnai nesupranta, kaip jis sugebėjo vairuoti

Jungtinių Amerikos Valstijų, Kanzaso Etvudo, miesto policijos patrulis vežė tarnybiniame automobilyje sulaikytą ir antrankiais surakintą 23 metų Džošua Svartvoutą į tardymo izoliatorių. Pakeliui jis pastebėjo motociklo avariją ir išlipo išsiaiškinti, ar nereikia pagalbos.

www.unsplash.com nuotr.
www.unsplash.com nuotr.
www.unsplash.com nuotr.
www.unsplash.com nuotr.
www.unsplash.com nuotr.
www.unsplash.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Žinių radijas“

Apr 9, 2021, 6:16 PM

Sulaikytasis tuo metu nesnaudė. Nepaisant to, kad jo rankos buvo surakintos antrankiais už nugaros, jis peršoko nuo galinės sėdynės į vairuotojo vietą ir, kol policininkas padėjo nukentėjusiems avarijoje, sugebėjo pasprukti jo automobiliu.

Policija skubiai organizavo persekiojimą ir bėglį pavyko sustabdyti tik po valandos, kai policijos automobilyje pasibaigė degalai. Bėglys iššoko iš sustojusio automobilio ir ėmė bėgti, tačiau greitai buvo sulaikytas.

Kaip jis sugebėjo nuvairuoti automobilį, surakintomis už nugaros rankomis, lieka neaišku, jis pats to nekomentuoja, o policininkai mano, kad jis vairavo kojomis, nes kito būdo tiesiog nesugalvojo – sulaikymo metu jo rankos vis dar buvo surakintos už nugaros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.