Pareigūnai padėkojo degalinės operatorei už drąsą: moteris atėmė iš vairuotojo raktelius ir neleido tęsti kelionės

Prienų r. policijos komisariato pareigūnai dėkojo vienos Prienų degalinės operatorei už pilietiškumą ir drąsą. Moteris šeštadienį pastebėjusi į degalinę atvažiavusį neblaivų vairuotoją, atėmė iš jo automobilio raktelius ir neleido tęsti kelionės, kuri galėjo baigtis skaudžiais padariniais.

Prienų r. policijos komisariato pareigūnai dėkojo vienos Prienų degalinės operatorei už pilietiškumą ir drąsą.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Prienų r. policijos komisariato pareigūnai dėkojo vienos Prienų degalinės operatorei už pilietiškumą ir drąsą.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2021, 4:17 PM, atnaujinta Sep 29, 2021, 9:57 PM

Anot Kristinos, ji atkreipė dėmesį, nes sukant į degalinę automobilis užvažiavo ant bortelių, o iš jo išlipęs vyras svirduliavo.

Atėjus vairuotojui į degalinę, ji negalvodama apie pasekmes atėmė iš jo raktelius ir iškvietė policijos pareigūnus, kurie vairuotojui alkoholio kiekio matuokliu nustatė 2.26 promilių girtumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?