Pagavo vairuotoją, be pažymėjimo važinėjantį daugiau nei 70 metų: iki tol policija niekada nebuvo sustabdžiusi, neturėjo jokių avarijų

Policijos sustabdytas vyriškis pareigūnams pasakojo, kad jau daugiau nei 70 metų vairuoja neturėdamas vairuotojo pažymėjimo ir draudimo.

Policijos sustabdytas vyriškis pareigūnams pasakojo, kad jau daugiau nei 70 metų vairuoja neturėdamas vairuotojo pažymėjimo ir draudimo.<br>www.bbc.com nuotr.
Policijos sustabdytas vyriškis pareigūnams pasakojo, kad jau daugiau nei 70 metų vairuoja neturėdamas vairuotojo pažymėjimo ir draudimo.<br>www.bbc.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-29 11:34

Jungtinės Karalystės policija, patruliuodama trečiadienio vakarą, sustabdė vyrą netoli „Tesco Extra“ parduotuvės, esančios Bulvelio mieste, Notingeme.

Pasak pareigūnų, 1938 m. gimęs vairuotojas jiems pasakė, kad vairuoja neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, nėra apdraudęs automobilio nuo 12 metų ir esą niekada nebuvo sustabdytas policijos.

Socialiniame tinkle feisbuke policijos komanda teigė: „Laimei, jis niekada nebuvo patekęs į avariją, niekam nesukėlė traumų ir niekam nepadarė finansinių nuostolių“.

„Dėl padidėjusio ANPR kamerų skaičiaus Notingeme, net ir nedidelėse kelionėse, tikėtina, kad būsite užfiksuoti radaro, todėl įsitikinkite, kad jūsų dokumentai tvarkingi“, – minėjo pareigūnai.

Išversta pagal www.bbc.com.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų