Merginą išgąsdino kelių erelis: ne tik chuliganiškai vairavo, bet ir apspjovė

Kaunietė susidūrė su nekultūringu „Audi“ vairuotoju, kuris ne tik chuliganiškai manevravo gatvėje, bet dar ir apspjovė merginos automobilį. Skaitytojas nori sugėdinti tokį elgesį ir informuoti kitus vairuotojus, kad pasisaugotų tokio vairuotojo kelyje.

Kaunietė šiandien susidūrė su nekultūringu „Audi“ vairuotoju, kuris ne tik chuliganiškai manevravo gatvėje, bet dar ir apspjovė merginos automobilį.<br>„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.
Kaunietė šiandien susidūrė su nekultūringu „Audi“ vairuotoju, kuris ne tik chuliganiškai manevravo gatvėje, bet dar ir apspjovė merginos automobilį.<br>„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2022, 6:43 AM, atnaujinta Aug 22, 2022, 2:00 PM

„Būtų smagu jei šiek tiek sugėdintumėte šį vairuotoja. Chuliganiškai vairuoja bei apspjovė, kaip koks kupranugaris, merginos mašiną, taip sakant, tikras „vyras“.

Prašau informuoti visuomenę apie šį neadekvatų kelių erelį. Beje, Draugystės gatvėje tiesiog sustojo ant pervažos bėgių pasitikrint ar vis dar mergina paskui jį važiuoja“, – pasakojo išsigandusios merginos skambučio apie kelių erelį sulaukęs vaikinas.

Skaitytojas teigė, kad manevruodamas tarp kitų automobilių, vairuotojas nerodė įspėjamųjų signalų, o apie tokį jo elgesį nukentėjusieji informavo internetinėje policijos platformoje.

Pasak Kauno pareigūnų, chuliganiškas vairavimas, t. y., pavojų eismo saugumui arba savo ar kitų žmonių saugumui keliantis Kelių eismo taisyklių pažeidimas dėl chuliganiškų paskatų, užtraukia baudą vairuotojams nuo 450 iki 550 eurų. Neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenimis – nuo 750 iki 1000 eurų. Taip pat teisės vairuoti transporto priemonę atėmimą nuo vienų iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.