„Peugeot“ pristatė atnaujintą „Boxer“

„Peugeot“ pristatė naują komercinį automobilį „Boxer“, sukurtą patenkinti skirtingus vartotojų poreikius, kokybės ir mažų eksploatacijos išlaidų reikalavimus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 25, 2014, 12:26 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:04 PM

Gamintojo teigimu, naujasis furgonas tarp kitų šio segmento automobilių išsiskiria mažiausiomis eksploatacijos išlaidomis, mažiausiomis kuro sąnaudomis ir didžiausia keliamąja galia. Siūloma galimybė pasirinkti įvairius kėbulo variantus.

Peugeot Boxer“ buvo pagerintas atsižvelgiant į vartotojų atsiliepimus, kūrėjai padidino jo patvarumą ir eksploatacijos patikimumą.

Testavimo metu naujasis „Boxer“ modelis įveikė milijonus kilometrų ekstremaliomis sąlygomis, ir maksimaliai, ir iš dalies pakrautas, taip pat ir tuščias. Iš gamyklos kiekvienas „Boxer“ išrieda po 1800 skrupulingų funkcionalių patikrinimų.

Palyginus su ankstesniu modeliu šiame „Peugeot Boxer“ sustiprinta kėbulo struktūra, atnaujintos radiatoriaus grotelės, užtikrinančios geresnį variklio aušinimą, pagerinti stumdomų durelių mechanizmai ir sustiprintos užpakalinės durelės, patobulinta stabdžių sistema ir pakaba ir atnaujinta įpurškimo sistema.

„Peugeot Boxer“ pasižymi įspūdingu šiuolaikišku dizainu. Iš priekio išsiskiria aptakios formos kapotas ir plačios metalo grotelės, inspiruotos „Peugeot 308“.

Priekiniai žibintai yra įprasti dienos šviesos žibintai, kaip papildomą opciją galima rinktis šviesos diodų versiją. Atsikišęs bamperis užtikrina maksimalią apsaugą. „Boxer“ siūlo geriausią valdymą ir kontrolę, taip pat aukštą saugumo lygį.

Atnaujinto „Peugeot Boxer“ standartinė komplektacija: elektroninė stabilumo kontrolės sistema (ESP) su traukos kontrolės sistema (ASR), stabdžiai su ABS, elektroninis stabdymo jėgos paskirstymas (EBD) ir avarinio stabdymo stiprintuvas (EBA).

Kaip papildoma įranga siūlomas 5 colių spalvotas sensorinis monitorius su „Bluetooth hands-free“ sistema ir srautiniu muzikos perdavimu, galinio vaizdo kamera, navigacijos sistema, įspėjimo apie nuokrypį nuo pasirinktos judėjimo juostos sistema, kalnų stabdys, padangų slėgio davikliai ir daug kitų dalykų.

Atnaujintas „Boxer“ gali būti trijų skirtingų atstumų tarp ašių (3 m, 3,45 m arba 4,04 m), 4 skirtingų ilgių (L1,L2,L3,L4) ir trijų skirtingų aukščių (H1,H2,H3), iš viso siūlomos 7 skirtingos 8–17 kubinių metrų tūrio versijos.

Bagažinės plotis rekordinis – siekia 1,87 metrus. Pristatytame asortimente taip pat yra važiuoklės su kabina, bortinio krovinio automobilio ir autobusų su 9–17 sėdimų vietų versijos.

„Peugeot Boxer“ pakrovimo aukštis nuo žemės yra nedidelis, tai supaprastina ir pagreitina pakrovimo procesą. Tarp papildomų opcijų – pakabinamos galinės durys, atsiveriančios 270 laipsnių kampu.

Naujojo „Peugeot Boxer“ varikliai – dyzeliniai varikliai HDi: 2,2 litrų tūrio (trys galingumo versijos: 110 AG, 130 AG ir 150 AG) ir 3,0 litrų tūrio 177 AG. Dėl aukščiau išvardintų pagerinimų vidutinės degalų sąnaudos sumažėjo 1,3 l/100 km, o СО2 emisija – 34 g/km.

Dar viena naujovė – versijos su 130 AG ir 150 AG varikliais siūlomos su „Stop&Start“ sistema, leidžiančia esant miesto važiavimo režimui veiksmingiau naudoti kurą mažinant jo sąnaudas 0,5 l/100 km, СО2 emisiją – 5 g/km.

Naujuoju „Peugeot Boxer“ bus pradėta prekiauti vasarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?
Gyvai
Gyvai: Silvester Belt išlydėjimas į „Euroviziją“