Pirmą elektrinį motociklą „Harley-Davidson“ davė gerbėjų teismui

Kompanija „Harley-Davidson“ neatsilieka nuo pasaulio ekologijos tendencijų ir planuoja elektrinio motociklo gamybą.

Prieš pradėdama serijinę elektrinio motociklo gamybą, „Harley-Davidson“ davė jį išbandyti gerbėjams.<br>Gamintojo nuotr.
Prieš pradėdama serijinę elektrinio motociklo gamybą, „Harley-Davidson“ davė jį išbandyti gerbėjams.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 11, 2015, 3:37 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 6:42 AM

Šiam tikslui ji pasitelkė savo klientus ir kviečia juos dalyvauti elektrinio „Harley“ kūrime – išbandyti šį modelį važiuojant.

„LiveWire Experience“ pavadintame projekte, vyksiančiame visą šią vasarą, bus siekiama išsiaiškinti pirmojo „Harley-Davidson“ elektrinio motociklo privalumus ir trūkumus.

1000 motociklininkų galės išbandyti naująjį motociklą ir pasidalinti įspūdžiais iš kelionės, kurioje nereikės pildyti motociklo bako benzinu, bet tiesiog jį pakrauti.

Ar ši naujovė prigis? Ar galingas riaumojantis motociklo garsas nedings dėl to, kad motociklas bus elektrinis? O įvaizdis? O tradicijos? Ar tai patogu? Atsakymų į visus šiuos ir daugelį kitų klausimų kompanija tikisi iš savo ištikimųjų klientų. Ir drąsiai pati priima laikmečio iššūkį – elektrinio „Harley-Davidson“ paleidimą į rinką.

„Projekto „LiveWire Experience“ metu bus siekiama gauti kuo daugiau motociklininkų nuomonių, patyrimų ir lūkesčių apie naująjį autentišką „Harley-Davidson“ gaminį – elektrinį motociklą, – pasakojo „Harley-Davidson“ EMEA regiono viešųjų ryšių vadovas Michaelas Carneyjus. – Pasibaigus pirmajam projekto „LiveWire Experience“ etapui JAV, į projekto žemėlapį įtraukiame ir Europą, nes tikimės sulaukti daugiau vertingų mūsų klientų įžvalgų. Tai padės mums formuoti būsimą šios jaudinančios technologijos kryptį.“

Specialiai projektui yra paruošti motociklai, parengta paroda, atskleidžianti projekto kūrimo procesą.

Motociklininkai po bandomojo važiavimo galės pasidalinti įspūdžiais, užfiksuotais fotografijose. Projekto renginiuose nevairuojantiems motociklo bus pasiūlyta pramoga – motociklo „Jumpstart“ bandomojo važiavimo simuliatorius.

Norintieji pakliūti į elektrinio motociklo išbandymo projektą „LiveWire Experience“, turi itin trumpai atsakyti į klausimą – „Kaip apibūdintumėte projektą trimis žodžiais?“ bei užpildyti anketą tinklalapyje projectlivewire.com.

Dalyvauti gali ne jaunesni kaip 18 m. amžiaus motociklininkai, turintys A kategorijos vairuotojo pažymėjimą. Atrinkti dalyviai bus informuojami elektroniniu paštu iki kiekvieno renginio likus maždaug trims savaitėms.

Projekto „LiveWire Experience“ Europos turas prasidės gegužės 16–17 d. Jungtinėje Karalystėje, Milbruko renginių centre.

Vėliau džiugins Prancūzijos (birželio 27–28 d.), Italijos (liepos 11–12 d.), Vokietijos (liepos 27–28 d.) ir Olandijos (rugpjūčio 8–9 ) miestų gyventojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.