„Peugeot Pure Tech“ variklis gavo svarbų įvertinimą

Vokietijos mieste Štutgarte įvyko 19-oji geriausio metų variklio paskelbimo ceremonija „Engine of the Year“, kurios metu tarptautinė automobilių žurnalistų komisija benzininių variklių nuo 1 iki 1,4 litro tūrio kategorijoje geriausiu išrinko 1,2 litrų talpos trijų cilindrų turbo variklį „Peugeot Pure Tech“.

 Apdovanojimą pelnęs variklis naudojamas daugumoje prancūziškų modelių.<br> Gamintojo nuotr.
 Apdovanojimą pelnęs variklis naudojamas daugumoje prancūziškų modelių.<br> Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 26, 2017, 2:39 PM, atnaujinta Jun 26, 2017, 2:41 PM

„Premijos suteikimas patvirtina mūsų benzininių variklių kokybę ir produktyvumą. Mes pratęsiame savo vidaus degimo variklių optimizavimą, kad jie būtų efektyvesni ir ekologiškesni“, - sakė „Group PSA“ transmisijos ir važiuoklės tobulinimo skyriaus viceprezidentas Kristianas Šapelis

Komisija vertina variklius pagal įvairiausius kriterijus: degalų sąnaudos, sklandus veikimas, galingumas, triukšmo lygis, komfortas važiuojant. 

„Peugeot“ variklis pelnė pagyrimų dėl savo našumo veikiant žemais apsisukimais. „Pure Tech“ yra dviejų versijų: 110 ir 130 AG. 

Varikliai „Pure Tech“ naudojami 208, 308, 2008, 3008 ir 5008 „Peugeot“ modeliuose, taip pat kituose „Group PSA“ automobiliuose.

Nuo išleidimo į rinką 2014 metais Prancūzijos ir Kinijos gamyklose buvo pagaminta daugiau kaip 850 tūkst. vienetų tokių variklių.

Prizą už geriausią metų variklį skiria britų žurnalas „Engine Technology International“. Komisiją sudaro 58 žurnalistai iš 32 šalių. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.