„Fakto autocentras“ paskelbtas geriausia „Nissan“ atstovybe Baltijos šalyse

„Fakto autocentras“ penktą kartą per trylika metų pripažinta geriausia „Nissan“ atstovybe Baltijos šalyse.

2014 metais ši „Nissan“ atstovybė buvo pripažinta geriausia ne tik Baltijos, bet ir Skandinavijos šalių regione.<br>Gamintojo nuotr.
2014 metais ši „Nissan“ atstovybė buvo pripažinta geriausia ne tik Baltijos, bet ir Skandinavijos šalių regione.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 16, 2018, 10:19 AM

Kompanija kasmet skelbia geriausiųjų atstovybių sąrašą. Tai atstovybės, kurios geriausiai laikosi nustatytų gamintojo gairių, užtikrina kokybišką „Nissan“ klientų aptarnavimą ir tinkamai atstovauja pačiam ženklui.   Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje veikia keturiolika „Nissan“ atstovybių.

„Tokio lygio apdovanojimas įrodo, kad įmonė puikiai įgyvendina gamintojo programą ir atitinka visus reikalavimus, – komentavo „Fakto Autocentras“ vadovas Donatas Rutkauskas.

Jis pažymėjo, kad pastaraisiais metais „Nissan“ skiria daug dėmesio klientams, todėl skiriant geriausio apdovanojimą, atsižvengiama į jų atsiliepimus tiek perkant automobilį, tiek apsilankius servise.

Nuo 2005 metų veikianti „Nissan“ atstovybė „Fakto autocentras“ 2014 metais pripažinta geriausia Skandinavijos ir Baltijos šalių regione, o jos darbuotojai ne kartą apdovanoti geriausiais serviso ir pardavimų kategorijose.

Šių metų „Nissan“ atstovybių suvažiavime šios atstovybės darbuotojas Remigijus Akmenskas išrinktas geriausiu serviso priėmėju Baltijos šalyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.