Vilniuje – karščiausios „Yamaha“ naujienos

Po daugiau nei dešimties metų pertraukos Lietuva atsidūrė „Yamaha“ akiratyje. Birželio 25 – ąją į Vilniuje įsikūrusį „Yamatecha“ saloną užsuks po Europą keliaujantis „MT Tour“ sunkvežimis. Nuo 10 iki 18 valandos norintys galės išbandyti visus MT serijos motociklus. 

 „Yamaha MT-10“.<br> Gamintojo nuotr.
 „Yamaha MT-10“.<br> Gamintojo nuotr.
 „Yamaha MT-10“.<br> Gamintojo nuotr.
 „Yamaha MT-10“.<br> Gamintojo nuotr.
 Gatvėms skirti „Yamaha MT“ modeliai.<br> Gamintojo nuotr.
 Gatvėms skirti „Yamaha MT“ modeliai.<br> Gamintojo nuotr.
 „Yamaha MT-10“.<br> Gamintojo nuotr.
 „Yamaha MT-10“.<br> Gamintojo nuotr.
 „Yamaha Niken“.<br> Gamintojo nuotr.
 „Yamaha Niken“.<br> Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jun 18, 2019, 3:04 PM

Nuo pačio mažiausio tinkančio pradedantiesiems motociklininkams MT-125 iki galingiausio MT-10, kurio galios užtaisas nustebins ne vieną technikos gerbėją.

Siūlo viską išbandyti

„Yamatechos“ vadovas Mantas Rimeikis žada, kad kartu bus galima išbandyti ir japonų inžinierių kūrinį su trimis ratais „Yamaha Niken“. 

„Gegužę vykusioje parodoje „Auto Bazar 2019“ mačiau, kokias emocijas ne tik motociklininkams, bet ir kitiems parodos lankytojams kelia šis motociklas, tad ir birželio 25 – ąją visi apsilankę renginyje galės išbandyti šį triratį inžinierijos stebuklą“, – pasakojo M.Rimeikis.

Japonijos gamintojo ambasadorius Lietuvoje tvirtina, kad išankstinės registracijos norintiesiems išbandyti „Yamaha“ produkciją nereikia. 

„Turėtų atkeliauti apie 15 skirtingų komplektacijų motociklų, tad manau, kad ir vadinamoje gyvoje eilėje ilgai lūkuriuoti nereikės – kol žmogus lauks vieno konkretaus modelio, galės pabandyti pasivažinėti kitu, o jeigu teks šiek tiek luktelėti pasirūpinsime, kad laukimas labai neprailgtų. 

Šio turo tikslas yra, kad motociklininkas, ieškantis sau tinkančio motociklo, per trumpą laiką galėtų išbandyti daug skirtingų variantų ir išsirinkti sau labiausiai patinkantį“, – pabrėžia „Yamaha“ atstovybių Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose šeimininkas.

Kuria agresyvų įvaizdį

Jis iš ilgametės praktikos žino ne vieną pavyzdį, kai žmogus ieškojęs ir norėjęs itin galingo motociklo pabando šiek tiek mažiau galingus ir supranta, kad to jam visiškai pakanka.

Tai ypatingai galioja MT gamai, kurios net ir ne patys galingiausi modeliai sužavi skirtingų poreikių motociklininkus.

Nuo tada, kai prieš penkerius metus buvo pristatytas pirmasis MT-09, šie modeliai „Yamaha“ gamoje kuria greitos ir agresyvios technikos įspūdį ne tik dėl pasirinktos dizaino krypties, bet ir dėl savo techninių savybių. 

MT gamą šiuo metu sudaro 7 modelių, o du iš jų yra vieni populiariausių savo klasėje – tai MT-07 ir MT-09. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.