„Regitroje“ naujos raidžių kombinacijos – vairuotojai galės rinktis iš 23 tūkst. variantų

Trečiadienį „Regitra“ papildys planuojamų gaminti numerio ženklų sąrašą 23 naujais deriniais iš M raidės. Tad automobilių savininkai iš viso galės rinktis iš 23 tūkst. galimų raidžių ir skaičių kombinacijų. Kaip ir įprastai, rezervuoti patikusį derinį pirmiausia bus galima internetu nuo 17 val.

Trečiadienį „Regitra“ papildys planuojamų gaminti numerio ženklų sąrašą 23 naujais deriniais iš M raidės.<br>Pranešėjų spaudai nuotr.
Trečiadienį „Regitra“ papildys planuojamų gaminti numerio ženklų sąrašą 23 naujais deriniais iš M raidės.<br>Pranešėjų spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-30 10:04

Dalis automobilių savininkų pageidauja vietoj automatiškai eilės tvarka priskiriamų numerio ženklų savo transporto priemonę paženklinti konkrečiai jiems patinkančia raidžių ir skaičių kombinacija.

Ją galima išsirinkti iš planuojamų gaminti numerio ženklų sąrašo, kuris yra sudaromas abėcėlės tvarka ir periodiškai atnaujinamas. Trečiadienį bus paskelbti šie nauji raidžių deriniai, su kuriais gali būti naudojami skaičiai nuo 001 iki 999:

MDA, MDB, MDC, MDD, MDE, MDF, MDG, MDH, MDI, MDY, MDJ, MDK, MDL, MDM, MDN, MDO, MDP, MDR, MDS, MDT, MDU, MDV, MDZ.

Naujus numerio ženklų derinius bus galima rezervuoti internetu trečiadienį nuo 17 val. Tuo metu „Regitros“ padalinyje – kitą darbo dieną (ketvirtadienį).

Rezervuoti numerio ženklai pagaminami per 5 d. d., po kurių klientai juos gali priskirti savo turimai transporto priemonei taip pat internetu. Numerio ženklai ir naujas registracijos liudijimas pristatomi į namus ar artimiausią paštomatą.

Beje, užsisakyti numerio ženklus gali ir tie, kurie dar tik planuoja įsigyti automobilį. Tokiu atveju rezervuoti numerio ženklai bus pagaminti ir saugomi „Regitros“ padalinyje. Ši paslauga 1 metus teikiama nemokamai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.