Seimo nariai norėtų dar vienos elektromobilių įkrovimo stotelės

Seimo nariai aktyviai naudojasi parlamento rūmų vidiniame kieme įrengta elektromobilių įkrovimo stotele ir jau kalba apie dar vienos tokios stotelės poreikį.

Elektromobilių įkrovimo stotelė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Elektromobilių įkrovimo stotelė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-03-29 10:31

„Matome, kad populiarumas stotelės didėja, matome, kad parlamentarai konkuruoja kam prisijungti. Gal reikėtų pagalvoti ir kitoje vietoje, pvz. prie Seimo trečiųjų rūmų, dar įrengti“,– trečiadienį Seime valdybos posėdyje svarstė Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos narys, Seimo vicepirmininkas Jonas Jarutis.

Seimo vicepirmininkas konservatorius Paulius Saudargas siūlė pasvarstyti apie išankstinę registracijos sistemą prie elektromobilių įkrovimo stotelės. „Seimo nariai galėtų iš anksto susiplanuoti laiką, kad nebūtų staigmenų“,– siūlė P. Saudargas.

Savo viziją dėl ateities transporto išsakęs Seimo vicepirmininkas „darbietis“ Andrius Mazuronis tvirtino, kad „ateitis yra dviračiai ir vaikščiojimas pėsčiomis, o ne elektromobiliai“.

Reaguodamas į Seimo narių pasiūlymus dėl elektromobilių įkrovimo stotelės, Seimo kancleris Modestas Gelbūda sakė, kad klausimas yra teisingas ir pagrįstas. „Tikrai suprantu ir ieškosime sprendimų“,– žadėjo jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.