Radviliškio policijos garažą papildė nauji automobiliai

Antradienį Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai ir svečiai rinkosi į naujų automobilių perdavimo ceremoniją.

Radviliškio policijos pareigūnai gavo naujų "Volkswagen Passat" raktelius.<br>Šiaulių aps. VPK nuotr.
Radviliškio policijos pareigūnai gavo naujų "Volkswagen Passat" raktelius.<br>Šiaulių aps. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 29, 2014, 7:49 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 3:57 PM

Policijos pareigūnams perduoti trys nauji „Volkswagen Passat“ sedanai.

Radviliškio policijos garažas pradėtas atnaujinti prieš 11 metų. 2003 metais Radviliškio rajono taryba, atsiliepdama į Radviliškio rajono policijos komisariato kreipimąsi ir atsižvelgdama į tuo metu išties apverktiną komisariato transporto priemonių būklę skyrė lėšų naudotų automobilių įsigijimui.

Per trejetą metų komisariatui buvo nupirkti 6 automobiliai, o gerėjant bendrai situacijai šalyje, 2006 metais buvo priimtas sprendimas nuomoti naujus automobilius viešąjį saugumą užtikrinantiems padaliniams. Taigi nuo 2006 metų komisariatui buvo nuomojami nauji automobiliai „Škoda Octavia“ ir „Opel Insignia“.

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato kapelionas Tomas Reinys palaimino naująsias transporto priemones, prašydamas Dievo palaimos, kad pareigūnai, vykdydami jiems pavestas funkcijas, siektų tikslų sąžiningai, teisingai bei žmogiškai ir palinkėjo jiems saugios tarnybos.

Radviliškio rajono meras įteikė patruliams automobilių raktelius, palinkėdamas sėkmingos pirmos darbo dienos vairuojant juos.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.