Panevėžietis negalėjo patikėti pareigūnų reakcija į per raudoną važiavusį vairuotoją

Ankstyvą penktadienio rytą panevėžietis Sigitas tapo kurioziškos situacijos liudininku.

Ankstyvą penktadieni rytą šviesoforo signalus supainiojęs „Škoda“ vairuotojas policijos pareigūnams nepasirodė keliantis pavojų.<br>Lrytas.lt nuotr.
Ankstyvą penktadieni rytą šviesoforo signalus supainiojęs „Škoda“ vairuotojas policijos pareigūnams nepasirodė keliantis pavojų.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2017, 9:48 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 4:42 PM

Priešais jį buvęs „Škoda“ automobilis į sankryžą įvažiavo degant raudonam šviesoforo signalui, tačiau pro šalį tuo pat metu važiavusiems policijos pareigūnams tai neužkliuvo.

„Jie tik pasignalizavo jam garsiniu signalu ir šviesomis, tačiau nesustabdė“, – stebėjosi vyras.

Pavojingai į sankryžą įvažiavęs vairuotojas nebuvo visiškai praradęs orientacijos, nes reaguodamas į pareigūnų perspėjimą laiku pristabdė.

Lrytas.lt skaitytojas pasakojo, kad minėtą automobilį ryte sutiko prie sankryžos. Nors degė žalias šviesoforo signalas, „Škoda“ niekur neketino važiuoti. Iš vietos pajudėjo tik tuomet, kai užsidegė raudona šviesa.

Tuo metu policijos ekipažas, išskyrus garsinį signalą ir mirksėjimą šviesomis, pavojingai pasielgusiam vairuotojui daugiau dėmesio neskyrė. Anot neįprastą incidentą užfiksavusio panevėžiečio, pareigūnas spustelėjo akceleratorių ir nurūko tolyn.

„Man būtų kilęs įtarimas dėl to vairuotojo. Ar jisai buvo girtas, o gal dar miegojo prie vairo? O pareigūnai tiesiog nuvažiavo sau“, – stebėjosi Sigitas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.