Vakarų ir pietvakarių Lietuvoje eismo sąlygas sunkina plikledis

Trečiadienio rytą dėl plikledžio sudėtingesnės eismo sąlygos yra Telšių, Plungės ir Šakių rajonuose. Slidūs kelių ruožai yra barstomi, tačiau kelininkai vairuotojų prašo atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų greitį bei laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo.

Slidūs kelių ruožai yra barstomi.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Slidūs kelių ruožai yra barstomi.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2020, 8:22 AM

Kretingos, Tauragės, Šilalės, Jurbarko ir Lazdijų rajonuose dėl nedidelio snygio kelių dangos padengtos puriu sniego sluoksniu, Šilalės ir Tauragės rajonuose vietomis nedidelės provėžos.

Likusioje šalies dalyje, kaip informuoja Lietuvos automobilių kelių direkcija, valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia sausos.

Vakarų ir pietvakarių Lietuvoje nedidelis snygis, kitur be kritulių. Oro temperatūra svyruoja nuo 3 iki 7 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną be žymesnių kritulių. Vėjas pietryčių, 8–13 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 4 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.