Pietiniuose rajonuose eismo sąlygas sunkina plikledis

Sekmadienio rytą Alytuje bei kituose pietiniuose šalies rajonuose valstybinės reikšmės kelių dangos daug kur yra slidžios dėl paryčiais susiformavusio plikledžio. Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai Šiaurės, Šiaurės rytų, Rytų Lietuvoje vietomis padengti prispausto sniego sluoksniu, slidūs, praneša VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Vairuotojų prašoma atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vairuotojų prašoma atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-03-14 09:29, atnaujinta 2021-03-14 09:30

Šiuose keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau vairuotojų prašoma atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį.

Kitur Lietuvoje pagrindinių kelių dangos daugiausia yra šlapios, vietomis drėgnos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, lynoja Šilalės, Kelmės, Raseinių rajonuose, kitur šalyje be žymesnių kritulių. Oro temperatūra – nuo 2 iki 6 laipsnių šilumos.

Dieną daugelyje rajonų protarpiais krituliai, daugiausia lietus. Vėjas pietvakarių, 9-14 metrų per sekundę, vietomis gūsiai 15-18 metrų per sekundę. Oro temperatūra svyruos nuo 3 iki 8 laipsnių šilumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?