Eimo sąlygas sunkina šlapdriba, plikledis, rūkas

Eimo sąlygas ketvirtadienio rytą sunkina šlapdriba, plikledis, vietomis susiformavo rūkas, įspėja kelininkai. Pasak Automobilių kelių direkcijos, dėl šlapdribos vakarų, šiaurės ir rytų Lietuvoje valstybinės reikšmės keliai slidūs, su pažliugusio sniego provėžomis. Telšių, Šiaulių, Kupiškio ir Ignalinos rajonuose susiformavęs plikledis. Utenos apskrityje puraus sniego sluoksnis vietomis siekia iki 10 centimetrų.

Kelininkai valo ir barsto slidžias kelių atkarpas, bet prašo vairuotojų laikytis saugaus, ne maksimalaus leistino greičio.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kelininkai valo ir barsto slidžias kelių atkarpas, bet prašo vairuotojų laikytis saugaus, ne maksimalaus leistino greičio.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2022, 8:22 AM

Šilalės rajone eismo sąlygas sunkina rūkas, matomumas sumažėjęs ir vietomis siekia iki 200 metrų.

Kelininkai valo ir barsto slidžias kelių atkarpas, bet prašo vairuotojų laikytis saugaus, ne maksimalaus leistino greičio.

Likusioje šalies dalyje pagrindiniai keliai šlapi, vietomis su šlapio sniego provėžomis. Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje Lietuvoje išlieka provėžoti, slidūs, padengti prispausto sniego sluoksniu.

Klaipėdos, Telšių, Šiaulių ir Panevėžio apskrityse krinta šlapdriba, Utenos apskrityje – snygis. Marijampolės ir Kauno apskrityse lyja, kitur – be kritulių. Oro temperatūra – nuo 0 iki 2 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną numatomas snygis, formuosis plikledis. Vėjas bus vakarų, šiaurės vakarų, 8–13 m/s, pajūryje gūsiai sieks iki 15–17 m/s. Aukščiausia oro temperatūra bus nuo 1 laipsnio šalčio iki 3 laipsnių šilumos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.