Naktį būkite ypač atsargūs: kelyje sąlygas sunkins ne tik plikledis

Lietuvos automobilių kelių direkcija įspėja, kad naktį eismo sąlygas sunkins plikledis. Šiuo metu didžiojoje šalies dalyje pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos šlapios, dalyje Utenos ir Panevėžio rajonų vietomis vis dar padengtos pažliugusio, prispausto ar puraus sniego sluoksniu, provėžotos.

Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Naktį eismo sąlygas sunkins plikledis.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2023, 4:59 PM

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai yra slidūs, provėžoti, vietomis padengti pažliugusio, prispausto ar puraus sniego sluoksniu.

Keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau vairuotojų prašoma būti atidiems ir neskubėti, nes keliai yra slidūs, todėl reiktų rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį, ir nedaryti staigių manevrų.

Šiaulių, Panevėžio, Utenos ir Vilniaus apskrityse lengvas snygis, kitur be kritulių. Oro temperatūra nuo 0 iki 5 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį be žymesnių kritulių, kai kur plikledis. Žemiausia oro temperatūra nuo 4 iki 9, vietomis pragiedrėjus iki 14 laipsnių šalčio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.