Pamatykite pirmieji: „Volvo“ reklama, priversianti užgniaužti kvapą

Įspūdingais, milijonus peržiūrų pritraukusiais filmais garsėjanti „Volvo Trucks“ sugrįžta šturmuodama naujas aukštumas. Tvirtų ir galingų sunkvežimių gamintoja savo naujausiame vaizdo klipe į vieną 15 metrų aukščio, 58 tonų svorio judantį bokštą sustatė keturis visiškai naujus sunkvežimius.

Atnaujindama savo sunkvežimių gamą „Volvo Trucks“ pasirinko drąsų ir netradicinį būdą patraukti viso pasaulio dėmesį.<br>Gamintojo nuotr.
Atnaujindama savo sunkvežimių gamą „Volvo Trucks“ pasirinko drąsų ir netradicinį būdą patraukti viso pasaulio dėmesį.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2020, 6:36 AM

Naujųjų sunkvežimių tvirtumą, patikimumą ir valdymo tikslumą filme patvirtina bokšto viršuje atsistojęs kompanijos prezidentas Rogeris Almas.

Net ir vieno naujo modelio pristatymas sunkvežimių pramonėje yra didelis ir reikšmingas įvykis. Keturių naujų sunkvežimių debiutas vienu metu yra išties neeilinis projektas.

Atnaujindama savo sunkvežimių gamą „Volvo Trucks“ pasirinko drąsų ir netradicinį būdą patraukti viso pasaulio dėmesį.

Ne vieną sensacija tapusį vaizdo klipą pristačiusi kompanija savo naujausią filmą pradeda milžinišku, žvaigždėto dangaus fone spindinčiu, sunkvežimių bokštu, o jam pasiekus kuliminaciją – dūmų ir šviesos efektų apsuptyje atskleidžia, kad judančio sunkvežimių bokšto viršūnėje stovinti figūra yra ne kas kitas, kaip „Volvo Trucks“ prezidentas Rogeris Almas.

Filmo premjera anonsuoja rytoj vyksiantį oficialų naujųjų sunkvežimių „Volvo FH“, „FH16“, „FM“ ir „FMX“ modelių pristatymą. Šie keturi sunkvežimių modeliai apytiksliai sudaro du trečdalius visų parduodamų „Volvo Trucks“sunkvežimių.

„Tai didžiausias ir ambicingiausias visų laikų „Volvo Trucks“ naujų modelių pristatymas. Šie sunkvežimiai turės didžiulį poveikį klientų veiklos pelningumui ir konkurenciniam pranašumui.

Tikime, kad jie padės siekti geriausių verslo rezultatų ir pritraukti geriausius vairuotojus. Sunkvežimių bokšto filmavimas, savo ruožtu, man tikrai nebuvo įprasta darbo diena.

Esu įpratęs siekti aukštų tikslų, bet jaučiuosi tvirtai stovintis ant žemės ir fizinį aukštį vertinu su pagarba,“ – sako „Volvo Trucks“ prezidentas Rogeris Almas.

Vaizdo klipas buvo nufilmuotas 2019 m. pabaigoje, bandymų poligone Švedijoje, netoli „Volvo“ gimtojo miesto Geteborgo. Iš sunkvežimių pastatytas bokštas bei didžioji dalis vizualiųjų efektų – dūmai ir šviesos – yra tikri. Visos filmavimo aplinkybės atskleidžiamos filmavimo užkulisių filme.

„Suprojektuoti, pastatyti ir įsitikinti, kad šį bokštą vairuoti yra saugu, prireikė viso mėnesio. Įgyvendinti šią idėją leido tvirta bokšto apačioje stovinčio „Volvo FMX“ konstrukcija ir jo naujoji 38 tonų apkrovą atlaikanti galinių ašių grupė, kuri ir leidžia išlaikyti kitų sunkvežimių svorį.

Saugų sunkvežimių bokšto judėjimą reikiama kryptimi ir pastoviu greičiu leidžia „Volvo“ dinaminė vairavimo sistema ir įgudusi vairuotoja“, – sako Markusas Wikströmas, vienas iš „Volvo Trucks“ inžinierių, prisidėjusių prie bokšto projektavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.