Milijardierių žaisliukas: šveicarai su „Ferrari“ pagamino ploniausią rankinį laikrodį pasaulyje

Šveicarijos prabangių laikrodžių gamintoja „Richard Mille“ kartu su „Ferrari“ kompanija pagamino ploniausią rankinį laikrodį pasaulyje. Iki šiol ploniausio pasaulyje laikrodžio vardas priklausė „Bvlgari Octo Finissimo Ultra“. Tačiau naujas kartu su „Ferrari“ kurtas laikrodis „RM UP-01 Ferrari“ yra plonesnis – jo storis yra vos 1,75 mm, t. y., jis nesiekia dviejų milimetrų.

Šveicarijos prabangių laikrodžių gamintoja „Richard Mille“ kartu su „Ferrari“ kompanija pagamino ploniausią rankinį laikrodį pasaulyje.<br>www.hautetime.com nuotr.
Šveicarijos prabangių laikrodžių gamintoja „Richard Mille“ kartu su „Ferrari“ kompanija pagamino ploniausią rankinį laikrodį pasaulyje.<br>www.hautetime.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2022, 2:19 PM

Atitinkama ir kaina. Tai jau nebe milijonierių, o milijardierių žaisliukas. Vieno tokio laikrodžio kaina siekia apie 1,88 milijono dolerių. Už tokius pinigus galima nusipirkti net keturis pačius brangiausius „Ferrari“ modelius „SF90 Stradale“, kurie kainuoja po pusę milijono.

Laikrodis pagamintas iš titano lydinio ir sveria 30 gramų. Kartu su juo komplekte yra iš natūralaus kaučiuko pagaminta apyrankė. Iš viso tokių laikrodžių bus pagaminta tik 150 vienetų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.