Kiek vandenį šildo „Vilniaus energija“ ir kurie klientai jai svarbūs?

Mano name kabo skelbimas, kad „Vilniaus energija“ legioneliozės prevencijai pakaitins termofikacinį vandenį iki 85 laipsnių Celsijaus. Iškilo klausimas - kokios temperatūros vandenį tiekiate, jei vykdote prevenciją, nes, galvoju, jei nuolat palaikoma reikiama vandens temperatūra, nėra dėl ko tos prevencijos imtis. Gal čia klaidingi mano išvedžiojimai, nes, sako, moterys logiškai nemąsto, bet visgi paskambinau į „Vilniaus energiją“ ir sužinojau, kad karštas vanduo iš čiaupo pas mus atbėga temperatūros, kuri yra „plius minus du laipsniai penkiasdešimt“.

Daugiau nuotraukų (0)

Simona

Sep 17, 2012, 11:45 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:53 PM

O štai Kauno visuomenės sveikatos centro puslapyje rašoma, jog tam, kad legionelės bakterijos nesidaugintų „karštas vanduo turi cirkuliuoti ir jo temperatūra turi būti 50–60 laipsnių Celsijaus“. Tai kaip čia išeina?

Ir dar viena įdomybė - ar žinojote, kad tie, kuriems telefono ryšį tiekia „Tele2“ operatorius, neturi jokių galimybių prisiskambinti į „Vilniaus energiją“, nes tiesiog taip nusprendė „Vilniaus energija“... Nei trumpuoju, nei kokiu ilguoju numeriu. Geležinė dama pasakys, kad numerio, kuriuo skambinate, nėra. Gerai, kad mano kaimynė turi „Ežio kaladę“.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.