Sugadintas pasimatymas: padavėja ėmė vilioti su mergina į kavinę atėjusį vaikiną (papildyta)

Jeigu galvojate kur nors jaukiai praleisti vakarą su savo pora, tai patartina nerizikuoti ir nesirinkti tokių vietų, kaip „Pilies šokoladinė“, nes ten vakaras greit gali tapti nejaukus. Nors interjeras gražus, valgiaraštis įspūdingas, maistas kokybiškas ir žmonių ne per daugiausia, tačiau padavėjų elgesys kartais keistokas.

Daugiau nuotraukų (1)

"Bendraukime" skaitytoja

Feb 26, 2013, 11:26 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 1:44 AM

Tai, ką turėtų atlikti pagal reglamentą - atnešti valgiaraštį, pakomentuoti ir laiku pristatyti užsakymą - jie sugeba. Tačiau paprašius ko nors ne pagal reglamentą, pavyzdžiui, šaukštelio, padavėjai kažkur dingsta niekad jo taip ir nepristatę.

Užtat padavėjai turi savo „nereglamentinių“ veiklų - pavyzdžiui, jeigu esate mergina ir atėjote su simpatišku vaikinu, tai nenustebkit, jeigu padavėja, nesidrovėdama jūsų, pradės su juo flirtuoti, klausti, iš kur jis atvykęs, ką veikia, ką veiks šį vakarą, ir net bandyti paskirt jam pasimatymą po darbo.

Žinoma, tokia veikla, kai personalas (žavios merginos) kalbina klientus ir už tai gauna arbatpinigių, pasiteisina - tačiau kiek kitokio pobūdžio vietose, pavyzdžiui, striptizo klube, naktiniame klube ar kokiame bare. Tačiau net ir ten, kiek teko susidurti, kalbinami yra vieni ar su draugais atėję vaikinai.

Šiuo atveju „Pilies šokoladinė“ yra novatoriai, vis dėlto tokia savo veikla jie arbatpinigių gautų vieninteliu atveju - jeigu mergina pati norėtų atsikratyti vaikinu, bet vis nesurastų preteksto.

Visais kitais atvejais jie greičiausiai gaus tik skundus ir prarastus klientus.

Pauliaus Albertavičius,  „Pilies šokoladinės“ atstovas:

„Mūsų šokoladinių vienas iš didžiausių prioritetų – nuoširdus klientų aptarnavimas. Dėl to paprastai gauname tik padėkas. Ir jeigu to nuoširdumo šiai klientei buvo per daug, labai atsiprašome“.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?
Gyvai
Gyvai: Silvester Belt išlydėjimas į „Euroviziją“