Mano mama – Algis

Taip, jūs teisingai perskaitėt. Taip gali būti, jei ponai, sėdintys Seime, priims sprendimą leisti homoseksualams įsivaikinti ir taip jau likimo nuskriaustus vaikus. Būtent tų politikų rankose – vaikų likimai. Tik niekas neklausia tų vaikų, ar jie nori, kad jų „mama“ būtų vyras. Juokas pro ašaras.

Jau dabar mokyklose siaučia smurtas prieš silpnesnius vaikus. O kas laukia gėjų vaikų?
Jau dabar mokyklose siaučia smurtas prieš silpnesnius vaikus. O kas laukia gėjų vaikų?
Daugiau nuotraukų (1)

Renatorius

Apr 10, 2013, 10:31 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 1:29 PM

Pamąstykim, kas laukia vaikų tokiose „šeimose“. Įsivaizduokit klases, tėvų susirinkimą. Visų tėvai kaip tėvai. O įvaikinto vaikiuko „mama“ – su barzda. Košmaras.

Kol vaikai maži, jie nesupranta. Bet kas bus, kai paaugs? Vaikai pasmerkti patyčioms. Nemanau, kad koks 12 metų vaikas didžiuotųsi tėvais gėjais ar lesbietėmis.

Kažkas apkaltins mane homofobija. Bet tai yra mano asmeninė nuomonė. Jus, „ponai“ gėjai, tūsinkitės savo vakarėliuose, bet kas jums tie vaikai? Jūs galvojate tik apie save. Ir šeimomis jūs nebūsit. Šeima – tai vyras ir moteris. Visa kita – nerimta. Kvaila.

Ir tik nereikia aiškinti, kad pas jus vaikams geriau nei pas asocialius tėvus. Nereikia naudotis vaikų naivumu. Juk vaikinai užaugę turės savo išrinktajai pristatyti tėvus. Kokia bus jų reakcija, kai ateis du vyrai ar dvi moterys.

Kažkas rašė, kad vaiką augina du vyrai ir viena moteris. Ir sako – mes laiminga šeima. Nejuokinkit. Jūs laimingi, nes jums gerai. O vaikas visą realybę suvoks, kai paaugs. Jau dabar mokyklose siaučia smurtas prieš silpnesnius vaikus. O kas laukia gėjų vaikų? Negi nuolat tampysitės po teismus?

Gaila, kad mūsų šalyje apskritai tokie dalykai svarstomi. Sakysit, tolerancija. Nusišvilpt man ant jūsų tolerancijos. Reikia ne Seimo klaust, o žmonių. Referendumą rengti ir klausti, ar leisti vaikus įvaikinti tos pačios lyties asmenims. Tada ir būtų galima pamatyti nuomonę.

Ir nereikia pateikti pavyzdžių iš Amerikos, Europos. Mums dar toli iki jų. Mes čia, jie ten.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.