Studentai ieško, kam galėtų daryti šukuosenas, makiažus, kurti įvaizdį (video)

Vilniaus kolegijos menų fakulteto kultūrinės veiklos vadybos penkių antro kurso studentų iniciatyva 2013 m. kovo mėnesio pabaigoje pradėtas vykdyti naujas projektas – VIKO MAKEOVER. Šiuo projektu siekiama suvienyti trijų kolegijos fakultetų (Menų fakulteto, Dizaino ir technologijų fakulteto, Sveikatos priežiūros fakulteto) studentus, kurie prisidės prie projekto dalyvių išvaizdos pokyčių.

Penki Vilniaus kolegijos menų fakulteto studentai ieško, kam galėtų daryti makiažą, šukuosenas, kurti įvaizdį ir patarti mitybos klausimais.<br>Organizatorių nuotr.
Penki Vilniaus kolegijos menų fakulteto studentai ieško, kam galėtų daryti makiažą, šukuosenas, kurti įvaizdį ir patarti mitybos klausimais.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ieva Černiauskaitė

Apr 15, 2013, 10:49 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 7:02 AM

Įvaizdžio dizaino, kosmetologijos, šukuosenų dizaino, dietetikos specialybių studentai turės puikią progą išbandyti savo žinių bagažą praktiškai keisdami dalyvių makiažą, šukuoseną, įvaizdį, suteikdami teisingos gyvensenos ir tinkamo maitinimosi konsultacijas.

Viena iš šio projekto iniciatorių Sabina Dudovič teigia: „Šis projektas – tai puiki galimybė išbandyti save organizavimo srityje. Labai svarbu, jog mūsų suburta komanda tiki projekto VIKO MAKEOVER idėja ir stengiasi jiems paskirtus darbus atlikti atsakingai. Visi yra entuziastingai nusiteikę ir pasiruošę pagrindiniams filmavimams“.

Jau balandžio 5 d. buvo nufilmuotas pirmasis pristatomasis video filmukas, sukurtas Facebook puslapis. Šiuo metu laukiamas antrasis filmukas, kuriame projekto organizatoriai dalinasi savo mintimis. Taip pat ruošiamas VIKO MAKEOVER blogas, kuriame bus galima išsamiau susipažinti su projektu ir sekti jo naujienas.

Vėliau bus filmuojami pagrindiniai filmukai, kuriuose bus rodomi dalyvių išvaizdos pokyčiai. Tikimasi, jog projekto pabaigoje, bus surengtas baigiamasis vakaras nuostabios muzikos apsupty, kuriuo metu projekto organizatoriai ir dalyviai savo įspūdžiais galės pasidalinti su žiūrovais.

Ištroškai įvaizdžio pokyčių – tapk VIKO MAKEOVER dalyviu ir junkis prie mūsų komandos! Daugiau informacijos rasi čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.