Motina neatleidžia sau, kad pasitikėjo sūnaus gydytojais

Skaičiau skaudžią istoriją jūsų portale apie paauglio ligos nepastebėjusius medikus. Aš taip pat esu mama ir kaltinu save dėl to, kad penkerius metus pasitikėjau savo sūnaus gydytojais bei leidau jiems nuolat gydyti jį stipriausiomis antibiotikų dozėmis, astmos gydymui skirtais preparatais.

Penkerių metų gydymo padariniai - visam gyvenimui sugadintos kepenys, nuolatinis nuovargis, silpnumas.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Penkerių metų gydymo padariniai - visam gyvenimui sugadintos kepenys, nuolatinis nuovargis, silpnumas.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eugenija

2013-10-09 10:41, atnaujinta 2018-02-21 08:27

Ir vaikų gydytojas (tuomet dar nebuvo šeimos gydytojų), ir net dvi pulmonologės nuolat diagnozuodavo astmą, gerklės uždegimus. Tik po penkerių metų su sūnumi nuvykome į Vilniaus alergologijos centrą, kur pirmoji sutikta laborantė nustatė, jog jokios astmos jam nėra.

Kosulys sūnų kamuodavo, kai jis atsiguldavo, nes neužsidarydavo stemplė. Tereikėjo atsigulti aukščiau pakėlus galvą, ir kosulys liovėsi.

Penkerių metų gydymo padariniai - visam gyvenimui sugadintos kepenys, nuolatinis nuovargis, silpnumas.

Prisimenu, kad kai kurios gydytojos taip pat laikė mane kaprizinga, nežinia ko norinčia mamyte. Pamoką išmokau, bet pavėluotai: reikia kuo nuodugniau pas kuo įvairesnius specialistus ir labai atkakliai ieškoti atsakymų dėl savo artimųjų negalavimų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.