10 dalykų, kuriuos uždraustų B.Bradauskas

Kadangi pats istorijos herojus Bronius „Cenzūra“ Bradauskas jau daug prikalbėjo ir viską paaiškino, žemiau tiesiog pateikiamas sąrašas dalykų, apie kuriuos nevalia kalbėti ir juos reikia uždrausti. Ir B. Bradauskas, jei tik galėtų, juos greičiausiai uždraustų.

Lietuvos rinktinės pergalės mače dėl bronzos Barselonos olimpinėse žaidynėse prisiminimas taip pat gali suerzinti Rusiją.
Lietuvos rinktinės pergalės mače dėl bronzos Barselonos olimpinėse žaidynėse prisiminimas taip pat gali suerzinti Rusiją.
Daugiau nuotraukų (1)

Rytis

2013-10-18 16:31, atnaujinta 2018-02-21 01:20

1. Lietuvos rinktinės pergalė mače dėl bronzos Barselonos olimpinėse žaidynėse. Nors rezultatu 82:78 buvo įveikta NVS rinktinė, visi žinome, ką šios pergalės priminimas gali suerzinti. Taip pat negalima minėti: 1995 metų pergalės Europos krepšinio čempionato ketvirtfinalyje prieš Rusiją 82:71. Ir visų kitų pergalių, ypač Žalgirio pergalių prieš CSKA.

Dar reikėtų atskirai uždrausti ir Kauno „Žalgirį“, nes daliai Lietuvos žmonių jų mačai su Maskvos „CSKA“ tapo kovos už laisvę simboliais.

2. Lietuvos krepšinio lyga (LKL). Juk yra sukurta puiki VTB Vieningoji lyga, reikia vieną kartą užbaigti šiuos nacionalistinius išsišokimus. LKL reikėtų uždaryti, visi klubai turėtų žaisti VTB, Lietuvos klubams turėtų būti uždrausta laimėti prieš Rusijos komandas. Tam, kad jos nesuerzintume.

3. Tėvynės Sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai. Ši partija nuolat erzina mylimiausią mūsų kaimyną, svaičioja apie visokias energetines nepriklausomybes, nuolatiniai V.Landsbergio, R.Juknevičienės ir kitų šios partijos narių išsišokimai nuolat kenkia ilgametei dviejų valstybių draugystei.

4. Vytautas Landsbergis. Vien tik TS-LKD uždraudimo nepakaks, V.Landsbergį reikia uždrausti atskirai. Kaip uždraustame filme, taip ir Lietuvoje, B. Bradausko žodžiais tariant, yra per daug Landsbergio ir per mažai Brazausko.

5. Lietuvos katalikų bažnyčią. Už tai, kaip pasielgė su Algirdu Mykolu Brazausku.

6. Naujų ir naudotų vakarietiškų automobilių importą į Lietuvą. Lietuvos teritorijoje turėtų būti uždrausta eksploatuoti Vakaruose pagamintus automobilius, nes jie prisideda prie didelio žuvusiųjų autoavarijose skaičiaus, o gerasis mūsų kaimynas turi puikią automobilių pramonę, būtina ją remti.

7. IP adresų rodymą portalų komentaruose. Nes dabar aiškiai matome, kokia gausa komentarų skrieja iš tų pačių IP adresų, ir latvių gatvės.

8. Andrių Užkalnį, Dovydą Pancerovą, Romą Sadauską-Kvietkevičių ir kitus antirusiškų tekstų autorius. Jokia čia spaudos cenzūra, čia santykių su kaimynine valstybe gerinimas.

9. Dar kartą uždrausti visus filmus apie Sausio 13-ąją, Kovo 11-ąją, Vasario 16-ąją. Tai gali suerzinti jautrius kaimynus.

10. Uždrausti filmą, kurio filmavimui panaudota dar ir ES parama „Dingęs: Europos Sąjungos politinis gyvūnas“, nes vienoje scenoje yra matoma A.Brazausko kapo fone krūmuose besišlapinanti moteriškė.

Reikalui esant sąrašas gali būti pildomas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.