Visų vyrų viliotojai: „Savo paistalais menkini normalias panas!”

Nesusilaikiau. Miela Daiva, nenusisekusi Radži nuotaka, iš ekranų senokai išnykusi storžieve, šis mano laiškas – tau. Skaičiau, kaip džiūgauji, kad kol kas pavyksta (neva tai) suvilioti daug vyrų. Dar sakai, kad to nesigėdiji. Iš tiesų, gėdytis tau reikėtų ne aplink stulpą besisukiojančios surikatos reputacijos, o to, kad savo paistalais menkini visas mus – normaliais merginas.

Daugiau nuotraukų (1)

Tina

Mar 14, 2014, 1:53 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:29 AM

Aš taip pat manau, kad moterys visuomet turi atrodyti gražiai, pasitempti, susitvarkyti – juk esame tarsi mažytis aksesuaras mūsų vyrams. Bet juk ne visi vyrai idiotai – tik morozai vertina moteris pagal silikonu pūstas lūpas ar virš smegenų lygio pūpsančias krūtis! Daivute, apie kokį paslaptingumą kalbi?! Tau iki paslaptingumo - kaip Graužinienei iki balerinos. Nors ne, tau toliau.

Kas gali būti vulgariau už moterį, kurios sijonas – kaip mano diržas, o leksikonas – soriukas – kaip iš Sodų gatvės? Įdomu, kiek klasių baigei, juk rašai, kad gamtoje patelės vilioja patinus ryškiaspalvėmis plunksnomis ar kailiu. Tuk tuk, ar yra kas pas Daivutę galvytėje?

Pranešiu naujieną – viskas vyksta atvirkščiai. Patinai būna ryškūs, o patelių privalumai – visiškai kiti.

Dar truputis istorijos, jei jau biologijos pamoką baigėme, - į medžioklę nuo senų senovės eina vyrai. Moterys kursto židinį. Ruošia maistą. Kuria jaukumą. Gimdo vaikus. Šukuoja plaukus. Puošia guolį. Laukia. Bet ne medžioja!!!

Dabar laikas anatomijai. Kas tau sakė, kad tik kaulėtos moterys turi šansą rasti gerą vyrą? Nesu apsėsta lieknėjimo manijos ir patikėk, mažute, tu gyvenime negirdėjai tiek komplimentų, kiek aš išgirstu kaskart, išėjusi į miestą ar į klubą. Žinai kodėl? Nes moku ne tik gražiai rengtis, bet ir turiu, ką pasakyti. Sakai, knygas skaitančioms merginoms kelias į turtuolių širdį uždarytas?

Bullshit. Ar gali įsivaizduoti, kaip solidus, gražus, pasiturintis vyras pristato tokią moterį savo draugams? „Apie ką čia kalbate?“ „Oj, mieloji, tu dabar pasėdėk tyliai, nes vis tiek nesi skaičiusi nė vienos knygos, nesi buvusi nė viename spektaklyje, o mano verslo partnerio „Maserati“ išvadinai „mėsaračiu“. Graudu? Man irgi tavęs gaila...

Dabar apie tai, kas svarbu mums, merginoms, ir jiems, vyrams. Faktas, kad jie ir mes – skiriamės. Mes mylime ausimis. Jie – akimis. Vadinasi, reikia, kad būtų kuo merginoje grožėtis. Blogai, jei visą laiką atidavusi knygoms, mergina visiškai nesidomi, kas dabar madinga, neturi supratimo, kaip derinti drabužius, ką pridengti ir ką išryškinti. Čia galima išsisukti, jei vadovausimės taisykle – mažiau yra daugiau. Mažiau makiažo – būsi karalienė, o ne prostitutė. Mažiau nuogumo - būsi paslaptis, o ne kažkieno jau perskaityta knyga. Pagavai?

Daivute, vos nepamiršau! Turtuoliai nekvaili. Už paslaugas jie gali susimokėti, bet niekada neves tos, kuri pati negali apmokėti savo sąskaitų. Aš manau, kad turiu būti ne tik graži bet ir mokėti kažką protingo pasakyti... O esminis dalykas, kad ne mes dėl vyrų, o vyrai dėl mūsų! Su pavasariu!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.