Mano vaikino buvusioji sugriovė mūsų draugystę

Kai tik susipažinome, atrodė, kad tai – meilė iš pirmo žvilgsnio. Tai buvo tarsi magnetas, maniau, kad esame skirti vienas kitam. Tačiau po keleto dienų jis ėmė pasakoti apie savo buvusią merginą, nors aš jo nieko neklausinėjau. Po to prasidėjo visokie vakarėliai su jo draugais ir ja.

Daugiau nuotraukų (1)

Varlė

2014-05-02 23:17, atnaujinta 2018-02-14 09:24

Vaikinas dažnai sakydavo, kad aš esu geresnė. Jis pasakodavo, kad jo buvusi mergina bloga, nuolat daužydavo indus, šaukdavo ant jo, o jis ją nuolatos išdavinėdavo. Po to išlįsdavo pasakojimai apie tai, kaip ji masturbuodavosi su dantų šepetėliu ir kiti pikantiški dalykai.

Bekalbant apie mūsų seksualinį gyvenimą jis nuolat įpindavo kokią istoriją apie juos. Laikui bėgant ją matyti tekdavo vis dažniau. Buvusi mergina mano vaikinui skambindavo, jei tik kas nutikdavo, prašydavo pagalbos, skolindavosi pinigų. Jei mes visi susitikdavome, ji labai stengėsi man įtikti.

Po to lyg niekur nieko, imdavo pasakoti apie jų santykius: „o, tokį kačiuką ir mes turėjome“, „lygiai toks kaip mūsų“. Net jei sėdėdavome tryse, ji sugebėdavo leptelėti: „ar pameni, kaip mes...“.

Kai bendrame vakarėlyje atsiduriame visi kartu, jis ima vengti su manimi intymiau bendrauti. Dažniausiai laikosi atstumo, o jei pasiūlau eiti kur nors kitur atšauna, kad čia vakarėlis ir su visais reikia bendrauti.

Kai jis kartą per vakarėlį užmigo ant sofos, aš stovėjau netoliese. Jo buvusi mergina matė, kad aš stebiu, tačiau priėjo prie jo, apsižergė ir pabučiavo jam kaklą. Žinoma jis ją nustūmė, bet ji tai darė tyčia, kad galėtų mane paerzinti. Kai pasakau jam apie savo nepasitenkinimą vaikinas ima šaukti ant manęs, kad prisigalvoju dalykų, kurių nėra.

Vieną kartą trūko kantrybė, išvykau iš namų, trumpam išsiskyrėme. Jis vis nepaleido manęs, norėjo susitaikyti, tačiau vėliau sužinojau, kad tuo metu pas jį vyko audringi vakarėliai. Ir ji ten būdavo.

Jis man rašė, kokia aš baisi mergina, galų gale pradėjo rodyti savo pasikeitimą. Žinoma tai buvo trumpalaikis ir dirbtinas efektas, vien dėl to, kad mane susigrąžintų). Mes pasikalbėjome, paklausiau, ar tuo metu, kai buvome išsiskyrę, jis nepermiegojo su kita. Ir jis prisipažino, kad tai padarė su savo buvusia. Ir pas jį namuose. Ji netgi paliko savo kelis rūbus miegamajame! Kokia ji bjauri, manau, kad jis vis dar ją myli. Kodėl būtent su ja? Jei būtų su kita ar su keliomis man būtų mažiau skaudu, taip neišgyvenčiau. Bet su buvusia!

Kartais jis nuvesdavo pas ją išmaudyti savo šunį (tai jų bendras šuo), tačiau niekados jo nevesdavo pas mane. Jis atšaudavo, kad tai jos šuo taip pat. Kai pasakiau, kad nebendrautų su ja, nes man ji nepatinka, jis tik apšaukė mane ir ėmė ginti ją. Kalbėjo, kad aš esu beprotė, išėjo į kitą kambarį, galiausiai net iš namų. Jis tikino, kad negali nebendrauti, nes jų draugai – bendri. Tačiau aš pastebėjau, kad ji susidraugauja net su jo naujais draugais, todėl jie ir pasidaro bendri.

Ji iki šiol jam skambina ir prašo paskolinti pinigų, padėti, tai ją iš namų išmetė draugai, tai ji neturi, kur dėtis. Ir jis stengiasi padėti, ima skambinti net kitiems. Ji atvažiuoja pas mus, kartą netgi pasiliko pavakaroti, puolė glostyti mūsų šunis, o jis blizgančiomis akimis stebėjo, kaip mūsų šunys ją myli. Kai sužinojo, kad septintą ryte turiu būti pas daktarą, jis vis tiek nusprendė pavakaroti, net nepasitarė su manimi. Jis ėmė šaukti ant manęs, aš trenkiau durimis ir išvažiavau į kitą butą. Jis atšovė: „daryk, ką nori“. Nepagarba didžiulė.

Ir nežinau, kaip jam pasakyti. Jeigu ir toliau palaikys santykius su ja ir laikys jos nuotraukas paslėptas namuose...Aš negaliu ramiai gyventi ir negaliu patikėti, kad jis tikrai mane myli, kol ji šalia. Jis ima ją ginti, vos tik ištariu jos vardą. Užstos visuomet ne mane, o ją. Skirtis man sunku, aš jį labai myliu, o būdama su juo vis vartoju visokius raminamuosius vaistus, nes nuolat stresuoju.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.