Kurortinis moterų stilius - lyg masinio naikinimo ginklas

Su šeima šį karštą ir tvankų savaitgalį nuvažiavome pasižmonėti į Trakus. Žinoma, tokiu oru kurortinis miestelis prie ežerų sulaukė daugybės lankytojų. Vaikštinėjome prie ežerų, gėrėjomės kurortinio miesto žavesiu, kvėpavome grynu oru ir džiaugėmės ištrūkę iš tvankaus miesto...

Vasaros stilius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Vasaros stilius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Violeta

May 28, 2014, 10:18 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:01 AM

Viskas būtų buvę puiku, jei ne viena smulkmena – kai kurių damų garderobas tikrąja to žodžio prasme atrodė gerokai rėžiantis akį.

Mielosios, su visa derama pagarba moteriškumui ir su visada derama pagarba jums, turiu pasakyti, kas tinka jaunoms stirniašlaunėms panelėms, tikrai netinka pagyvenusioms stambioms moterims. Suprantu, nepakeliamas karštis prašyte prašosi atidengti kuo daugiau odos ir verčia įlįsti į plonus nesvarius drabužius, tik ar pagalvojate, kad ne visoks kūnas kelia estetinį pasigėrėjimą?

Ne veltui amžius po n tojo gimtadienio yra gražiai vadinamas elegantiškuoju, o būtent tos elegancijos aš ir pasigedau. Viena yra sverti per šimtą kilogramų ir dėvėti aptemptus šortukus paplūdimyje (kur niekas į tai nekreiptų dėmesio) ir visai kas kita taip apsirėdžius sėdėti kavinėje, kai driblios šlaunys tiesiog teka nuo kėdės.

Nesuprantu, ar ta moteris šitaip pasitiki savimi ar tiesiog nepagalvojo apie tai, kad šiuo atveju atrodo net ne ne estetiškai, o beveik bjauriai? Juk yra daugybė aprangos variantų, leidžiančių puikiai jaustis ir nekentėti karščio – lengvi plazdantys maxi sijonukai, suknelės. Nemanau, kad toks variantas atrodytų prasčiau nei daugybė viešai demonstruojamo celiulito. Tiesą sakant negalėjau net ramiai pavalgyti, akys vis užkliūdavo už visos tos anaiptol nedailios kūno gausybės ir ne man vienai.

Jaunoms mergaitėms taip pat turiu kelis priekaištus – ne kiekvienam figūros tipui tinka kūną aptempiančios palaidinukės be rankovių ir džinsai ar kelnės stipriai pažemintu liemeniu. Nesuprantu, iš kur kilo ta kvaila mada, kuri verčia merginas atrodyti lyg perrištas dešras ir darkyte darko figūrą? Jei esi ne itin liekna, ar begalima rasti prastesnį aprangos variantą, nei diržas, virš kurio kabo didžiuliai lašinukų volai, kuriuos dar labiau pabrėžia plonas palaidinės trikotažas? O kai kurios panelės dar ir įsigudrina į savo minkštus pilvus įsiverti auskarus ir dėvi palaidinukes nedengiančius tų „spurgų“.

Ne visoms tinka ir taip vadinamos tamprės. Dar suprasčiau, jei damos ir apvalutės merginos dėvėtų jas su ilgomis palaidinėmis, tačiau dauguma įsispraudusių į drabužius, tinkančius tik tobulos figūros savininkėms, nepasivargina nors kiek pridengti strategiškai nepatraukliausių kūno vietų – sėdmenų, šlaunų ir klubų.

Mielosios moterys, vyrai myli akimis ir per šimtmečius, deja, niekas nepasikeitė. Kiekviena jūsų yra verta atrodyti mažų mažiausiai lyg karalienė, o dabar labiau primenate į kokoną besiruošiančius suktis vikšrus, kone komiškai ir visiškai nepatraukliai.

Nemanau, kad yra prastų figūrų, tinkamai apsirėdžiusi apvalaina moteris trauks akį lyg magnetas, jei supras kaip išryškinti privalumus. Baisiausia yra ne gamtos duoti apvalumai, baisiausia yra tai, kad naudojate juos ne pasigėrėjimui sužadinti, o tiesiog kaip masinio naikinimo ginklą...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.