Pasidavusi silpnumo akimirkai, moteris tapo aferos auka

Nusprendžiau kreiptis į jus ir papasakoti savo istoriją. Noriu, kad ir kiti sužinotų, kaip galima lengvai  apsigauti. O tema, žinoma, apie moterų silpnybes – kvepalus. Kiekviena moteris juk nori skaniai kvepėti.

Parduotuvėse didelis kvepalų pasirinkimas, bet kainos dažnai kandžiojasi.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Parduotuvėse didelis kvepalų pasirinkimas, bet kainos dažnai kandžiojasi.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Irena

May 2, 2015, 9:48 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 5:39 AM

Parduotuvėse didelis kvepalų pasirinkimas,  bet kainos dažnai kandžiojasi.

Taigi, pasivaikščiojusi po kvepalų parduotuves, išsirinkau kelis patinkančius kvapus, tačiau nusipirkti galėjau tik vienus. Tad nusprendžiau paieškoti, kur galima pigiau įsigyti kvepalų.

Žiūrinėjausi kvepalų originaliuose pakuotėse ir testerius internetinėse parduotuvėse, skelbimuose. Dėmesį prikaustė keli skelbimai. Parašiau keliems pardavėjams. Ir gana greitai sulaukiau išsamaus atsakymo: “Sveiki, testerių kaina – 45 eurai, originaliai pakuotų kvepaliukų kainos yra įvairios  – nuo 40 iki 65 eurų. Kvepalai su mažesnėmis kvapo koncentracijomis – po 23 eurus, žiūrint kokių reikia. Dėl barkodų, tai tikrai viskas atitinka originalą. Galėsite patikrinti. Pas mane tik  originalai – šimtas procentų. Visi kvepalai yra po 100 mililitrų, klastotėmis neužsiiminėju. Jūs man geriau paskambinkite, aš jums paaiškinsiu viską detaliau.“

Patikėjau. Nusprendžiau paskambinti, juk taip aiškiai, išsamiai viską parašė. Pasikalbėjome, suderinome viską. Kitą dieną susitikome. Kadangi nemoku atskirti klastotės nuo originalo, o ir nesu girdėjusi, kad padirbinėtų testerius (dar ponui gerai mane įtikinus), todėl nusipirkau „Chanel Coco Mademoiselle“ 100 mililitrų kvepalų. Sumokėjau 45 eurus, ir tuo viskas baigėsi.

Bet mane kamavo negera nuojauta. Norėdama nusiraminti, parodžiau kvepalus, tiksliau – jų nuotraukas, kelioms moterims. Visos jos pasakė, kad tai yra klastotė. Paaiškino, kad ir šiaudelis ne toks, ir stiklas nėra originalus, žodžiu, iš karto nustatė.

Norėdama grąžinti prekę, paskambinau pardavėjui. Iš pradžių atsiliepė ir įrodinėjo, kad kvepalai yra originalūs, kad kitos nieko nenusimano.

Tąkart nieko nesusitarėme. Kai paskambinau antrą kartą, kalbėjo jau nebe taip mandagiai.

Prekės priimti atgal nesutiko,  sakydamas: gal aš kokius kitus kvepalus atgal atiduosiu.

Taigi gražiai susitarti  su pardavėju nepavyko. Daugiau į skambučius jis neatsakė. Originalūs kvepalai virto klastote už didelius pinigus. 

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime" temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.